SPOR
Giriş Tarihi : 18-01-2024 18:51   Güncelleme : 19-01-2024 03:04

Kemer’de Korfbol heyecanı

IKF Korfbol Şampiyonlar Ligi 2023-24 final müsabakaları Kemer’e bağlı Göynük mahallesinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda başladı. 2’si Türk olmak üzere 4 takım Avrupa kupası için mücadele edecek.

Kemer’de Korfbol heyecanı

Şüheda PARTAL

Uluslararası Korfbol Federasyonu (IKF) tarafından 2022 yılının Kasım ayında Türkiye’nin yanı sıra Hollanda, Katalonya, İsviçre, Galler, Fransa ve Macaristan’dan yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Korfbol Dünya Şampiyonası Avrupa Elemelerinin ardından Kemer’de yine korfbol heyecanı yaşanıyor.

Viking Otellerinin ev sahipliğinde Türkiye Gelişmekte Olan Sporlar Federasyonu’nun destekleriyle IKF Korfbol Şampiyonlar Ligi 2023-24 final müsabakaları Kemer’e bağlı Göynük mahallesinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda başladı. 18-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Satellite Finalinde Türkiye’den Yıldız Teknik Üniversitesi KT ve Kocaeli Üniversitesi SC KT ile Alman Schweriner KC ve Portekizli CCCD Carnaxide, Avrupa kupası için mücadele edecek. 20 Ocak Cumartesi günü sona erecek final müsabakası sonrası Viking Star Otel'de kapanış partisi yapılacak.

Öte yandan Viking Oteller grubu yönetimine ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden IKF yönetimi final müsabakalarının yanı sıra bu yıl Temmuz ve Ekim ayları olmak üzere 2 önemli organizasyonunu da Kemer'de yapılacağını bildirdi.

AdminAdmin