GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 22-07-2023 05:12

Kemer’de 17 şüpheli suçüstü yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan ve uyarıcı madde kullanan kişilere karşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu harekete geçen jandarma ekipleri Kemer’e bağlı Çıralı, Tekirova ve Beldibi turizm bölgelerinde gerçekleştirdikleri operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 17 şüpheli suçüstü yakalanırken, 3 kilo 100 gram kubar esrar, 18 kök kenevir bitkisi, 15 adet sentetik hap, 20 gram metamfetamin ve 100 kullanımlık sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi. Konyaaltı’nda gerçekleştirilen operasyonda ise 2 şüpheli gözaltına alınırken, 1030 adet uyuşturucu sentetik Lyrica hap ve 150 gram toz esrarın ele geçirildi.

Kemer’de 17 şüpheli suçüstü yakalandı

Vatandaşların huzur ve güvenliği için operasyonlarına hız kesmeden devam eden Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi. Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kemer’e bağlı Çıralı, Tekirova ve Beldibi turizm bölgelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçu işleyen 17 kişinin tespit edilmesi üzerine bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda; 3100 gram kubar esrar, 1 adet esrar öğütücü, 18 kök kenevir bitkisi, 15 adet sentetik hap, 20 gram metamfetamin, 10 gram kokain, 100 kullanımlık sentetik kannabinoid (bonzai) ve 4 adet cep telefonunun ele geçirildi. Yakalanan 17 şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem başlatıldı.

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT VERİLMİYOR

Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2 şüpheli şahsın ellerinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi piyasaya süreceklerinin tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi. Şüpheli şahısların ikamet adreslerinde ve işyerlerinde yapılan aramada 1030 adet uyuşturucu sentetik Lyrica hap, 150 gram toz esrar, 6 bin 800 TL nakit para ve 1 adet palanın ele geçirildiği belirtildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı. (Haber Merkezi)

AdminAdmin