TURİZM
Giriş Tarihi : 08-03-2024 18:24

Kemer, tenis turizminin merkezi olacak

Kısa bir süre içerisinde açılışı planlanan Corendon Tennis Club Kemer çok sayıda uluslararası tenis kulübünü Kemer’de ağırlamaya hazırlanıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Corendon Turizm Grubu ile Alman Tenis Federasyonu arasında yapılan iş birliği anlaşması Kemer için çok önemli bir adım. Kemer’imizi spor turizmi destinasyonu olarak daha üst seviyelere çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

Kemer, tenis turizminin merkezi olacak

Göynük Mahallesi’nde mülkiyeti Kemer Belediyesi’ne ait 1760 parseldeki 19 dönüm arazi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre yapılan ihale sonucunda yap işlet devret modeline göre 20 yıllığına Corendon Turizm Grubu’na kiralanmıştı. Kısa bir süre içerisinde açılışı planlanan Corendon Tennis Club Kemer çok sayıda uluslararası tenis kulübünü Kemer’de ağırlamaya hazırlanıyor.

Corendon Turizm Grubu, dünyanın en yüksek üye ve Avrupa’nın en çok sporcu sayısına sahip Alman Tenis Federasyonu’nu ile ITB Berlin Turizm Fuarı’nda iş birliği anlaşması imzaladı.

2027 yılına kadar geçerli olacak olan imzalar, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Alman Tenis Federasyonu (DTB) Başkanı Dietloff von Arnim arasında imzalandı.

KEMER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, Kemer’i spor turizminin merkezi yapmak adına yürüttükleri çalışmaların devam ettiğini belirterek şunları söyledi;

“Tenis kortları ile ulusal ve uluslararası organizasyonlarla spor turizmi çeşitliliğinin de artmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Corendon Turizm Grubu ile Alman Tenis Federasyonu arasında yapılan iş birliği anlaşması Kemer için çok önemli bir adım. Kemer’imizi spor turizmi destinasyonu olarak daha üst seviyelere çıkarmaya devam edeceğiz.”

(Bülten)

AdminAdmin