YAŞAM
Giriş Tarihi : 03-07-2023 03:34

Kemer protokolü bayramlaştı

Kemer protokolü, Kurban Bayramı’nda resmi bayramlaşma töreni için önce Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Salonu'nda, ardından da İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nde bir araya gelerek bayramlaştı.

Kemer protokolü bayramlaştı

Şüheda PARTAL

Kurban Bayramı dolayısıyla Kemer'de resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde başlayan bayramlaşma programına, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, bayramların milli birlik ve beraberlik duygularının birleştirici gücüne ve önemine değinerek sağlıklı, huzurlu ve güzel bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunup herkesin bayramını kutladığını ifade etti.

Katılımcılar daha sonra Kaymakam Çam önderliğinde, Kemer Polis Merkezi Amirliği ardından da İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışan, kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

Kaymakam Çam ve beraberindekiler, son olarak 1996 yılında Diyarbakır Lice’de şehit olan Piyade Komando Er Hasan Yılmaz’ın Tekirova’da yaşayan ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesiyle yakından ilgilenen ve Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Çam, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. Onların aileleri bizlerin emanetidir. Bugüne kadar her zaman yanlarında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin