ANTALYA
Giriş Tarihi : 29-08-2023 13:39   Güncelleme : 29-08-2023 14:25

Kemer Merkez İlkokulu’nda yangın çıktı

Antalya’nın Kemer İlçesi Merkez Mahallesi 151 Sokak’ta bulanan Kemer Merkez İlkokulu’nda yangın çıktı.

Kemer Merkez İlkokulu’nda yangın çıktı

 Antalya’nın Kemer İlçesi Merkez Mahallesi 151 Sokak’ta bulanan Kemer Merkez İlkokulu’nda elektrik kaynaklı yangın çıktı.

Yangının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

"PAZAR GÜNÜNE YETİŞECEK"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yangınla ilgili yaptığı açıklamada, "Kemer Merkez İlkokulu’nda yangın haberini alınca hemen koştuk geldik.  Odanın birinde klimalardan kaynaklı bir yangın çıkmış. Klimalar Pazar günü yapılacak sınav öncesi deneniyormuş. Yangın bu esnada meydana gelmiş. İtfaiye ekiplerimiz kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü. Teknik ekiplerimize direktiflerimizi verdim. Hemen gelip çalışmalara başlayacaklar. Boya badanası yapılıp klimasını değiştirip Pazar günü yapılacak sınava hazır hale getireceğiz. Hepimize geçmiş olsun"

"YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ"

Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar yangın ile yaptığı açıklamada, “Merkez Mahallesi 151 Sokak Kısa devri ondan kaynaklı bir yangın çıktı. Hemen itfaiye ekiplerine haber verdik. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti ve yangın kısa sürede söndürüldü. Pazar günü bir sınav yapılacak burada. Okulumuzu inşallah birkaç gün içerisinde hazır hale getirip sınavımızı tekrar bu okulda yapacağız” dedi.

Şüheda Partal Şüheda Partal