SPOR
Giriş Tarihi : 04-01-2023 17:13

Kemer Masa Tenisi Festivali başlıyor

Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) tarafından Kış Turizmi Etkinlikleri kapsamında bu yıl 3’ncüsü düzenlenecek Masa Tenisi Festivali 21-22 Ocak tarihlerinde Kemer Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Türkiye’nin farklı şehirlerinden sporcuların katılacağı ve 2 gün sürecek festivalde hediye çekilişi de yapılacak. KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, sporcuların yanı sıra seyirciye de çeşitli hediyelerin verileceği festivale tüm Kemer ve Antalya halkını davet etti.

Kemer Masa Tenisi Festivali başlıyor

Şüheda PARTAL

KEMİAD’ın Kış Turizmi Etkinlikleri kapsamında bu yıl 3’ncüsünü düzenleyeceği Masa Tenisi Festivalinde hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi ile ilçedeki birçok işletmenin de destekleriyle 21-22 Ocak tarihlerinde 2 gün sürecek olan festivale Türkiye’nin farklı şehirlerinden yüzü aşkın sporcunun katılacak. Turnuvadan ziyade festival havasında geçecek ve katılımın ücretsiz olduğu festivalde sponsorların destekleriyle hediye çekilişi de yapılacak.

Festivalde yüzü aşkın hediye dağıtılacağını söyleyen KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, “2365 metreye teleferik biletinden, günübirlik yat turuna, bölgemizde faaliyet gösteren kafe ve restoranlardan kahvaltı, yemek ödüllerine, ücretsiz check-up kontrolünden, çeşitli deri ürünleri, mağazalarından ve diğer mağazalardan indirim kuponları, otellerden ücretsiz konaklama gibi birçok ödül ve hediye sporcu ve seyircilere dağıtılacak. Festivalde toplamda 11 kategoride 70 madalya sahiplerini bulacaktır. Sporcularımızın ve seyircilerimizin mutlu olacağını umduğumuz bu festivale tüm Kemer ve Antalya sakinlerini davet ediyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin