KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 21-08-2023 00:43

Kemer Kültür Sanat Çalıştayı’nda geri sayım başladı

Kemer'de, bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek “Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı” için geri sayım başladı. Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) tarafından 31 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında yapılacak etkinlikte, akademisyen ve öğrenci sanatçılar, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların katılımıyla uygulamalı atölye çalışmaları ve workshoplar gerçekleştirecek. Etkinlikler kapsamında Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal’ın son kitabı olan “Anahtar Paspasın Altında” isimli kitabın da imza günü düzenlenecek.

Kemer Kültür Sanat Çalıştayı’nda geri sayım başladı

Şüheda PARTAL

KEMİAD tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek “Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı” 31 Ağustos Perşembe günü Atatürk Parkında workshop etkinliği ile başlayacak. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Sanatlar Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ali Eroğlu ve Derya Avcı’nın koordinatörlüğünde güzel sanatların tüm alanlarından akademisyen ve öğrenci sanatçıların katılacağı etkinlikte, ilçenin farklı noktalarında Kemer’in sanatçı ve yazarlarının da katılımıyla vatandaşlarla bir araya gelinerek uygulamalı atölye çalışmaları ve workshoplar gerçekleştirecek.

Çalıştayın son günü olan 2 Eylül Cumartesi günüde aynı zamanda yazar olan Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal’ın son kitabı olan “Anahtar Paspasın Altında” isimli kitabın da tanıtım ve imza günü düzenlenecek.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, “Kemer’in sanatla anılması bizleri her zaman mutlu etmiştir. Kemer’e katkı sağlamaya devam edeceğiz. Tüm sanatseverleri ve Kemer halkımızı çok keyif alacaklarına inandığımız etkinliği izlemeye davet ediyoruz” dedi.

AdminAdmin