YAŞAM
Giriş Tarihi : 12-05-2023 15:48   Güncelleme : 13-05-2023 03:40

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam çocuklarla çiçek ekti

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün 'Bizim Köyümüz Projesi' kapsamında Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.    

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam çocuklarla çiçek ekti

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün 'Bizim Köyümüz Projesi' kapsamında Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Irmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra bekar, İlçe Tarım ve Orman müdürü Canan Otruş, Okul müdürü Ertan Gündoğan'ın katılımıyla Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Öğrencilere köy okullarında farkındalığı arttırmak amacıyla tarımsal alanda doğru teknik bilgiler ışığında doğru teknikler uygulayarak tarımsal faaliyetlerde bulunabileceği anlatıldı.

Ayrıca çocuklar "12 Mayıs Dünya Bitki Sağlığı Günü" kapsamında doğ, bitki hayvan ve tarımı sevdirme konularında bilgilendirildi. İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü teknik personellerince öğrencilere uygulamalı çiçek dikimi eğitimi verildi. Kaymakam Çam, çocuklarımızla birlikte çiçek ekti. Eğitimin tamamlanmasının ardından çocuklara ikram gerçekleştirildi.

Şüheda Partal Şüheda Partal