ANTALYA
Giriş Tarihi : 08-02-2023 11:23   Güncelleme : 08-02-2023 13:33

Kemer Halk Eğitim Merkezi, depremzedeleri ısıtmak için seferber oldu.

Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki usta kursiyer hocalar tarafından hazırlanan atkı, bere ve battaniyeler afet bölgesine ulaştırıldı.

Kemer Halk Eğitim Merkezi, depremzedeleri ısıtmak için seferber oldu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Kemer'de de 10 ili vuran deprem felaketinin yaralarının sarılması için yardım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kemer'de Halk Eğitim Merkezi'ndeki gönüllü kursiyerleri ve hocaları, depremzedeleri ısıtmak için seferber oldu.

Kurs hocaları tarafından battaniye, atkı ve bere üretimine başlandı. Üretimi yapılan battaniyeler kaymakamlık, belediye veya AFAD koordinesinde deprem bölgelerine gönderildi.

“ATKI, BERE VE BATTANİYELER AFET BÖLGESİNE ULAŞTIRILDI”

Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Bozkurt, “Depremden etkilenen vatandaşlar için Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak harekete geçtik. Halk eğitimde özellikle ısınma konusunda, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik battaniye, atkı, bere üretimi yapıyoruz. Usta kursiyer hocalarımız tarafından hazırlanan atkı, bere ve battaniyeler afet bölgesine vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır.Çalışmalarımız devam ediyor ilçemizde otellerde ağırlanacak olan depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacına göre de üretimde bulunacaklarını ifade eden Bozkurt burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Şüheda PARTAL Kemer Gözcü

Emre GündoğduEmre Gündoğdu