TURİZM
Giriş Tarihi : 21-02-2024 18:59

Kemer Belediyesi ile Hello Otel arasında tanıtım anlaşması

Kemer Belediyesi ile Hello Otel arasında turizm tanıtım anlaşması imzalandı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Mayıs ayında 600 acenteci Kemer’imize geliyor. Hello Otel’in de gücüyle ilçemizin tanıtımını yapacağız” dedi.

Kemer Belediyesi ile Hello Otel arasında tanıtım anlaşması

Kemer Belediyesi ile Hello Otel arasında turizm tanıtım anlaşması imzalandı. Hello Otel’de yapılan toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP'den Kemer Belediyesi meclis Üyesi Adayı Cansın Efir ve Hello Otel Sahibi Sabir Mizam katıldı.

2023 yılının Ekim ayında Kemer Belediyesi, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) ve Hello Otel’le yapılan Kemer tanıtım gezisinin yararlarının konuşulduğu toplantıda, acente yetkililerinin Tahtalı Dağı, Kemer Marina, Ayışığı Koyu ve Yörük Parkı’nı çok beğendiği belirtildi.

Toplantıda konuşan Başkan Topaloğlu, “Kemer’imizin tanıtımı için çalışıyoruz. Hello Otel ile tanıtım anlaşması imzaladık. Hello Otel’in de gücü gücümüze güç katacak. Belediyemiz, Hello Otel ve KEMİAD’ın ortak yaptığı acentelere tanıtım gezisinden olumlu geri dönüşler aldık. Acente yetkilileri, Tahtalı Dağı’nın zirvesinden deniz seviyesine uzanan bu geziyi çok beğendiklerini söylediler.” dedi.

Mayıs ayında yapılacak olan Workshop’ta 600 acenteciyi Kemer’de ağırlayacaklarına dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Mayıs ayında 600 acenteci Kemer’imize geliyor. Hello Otel’in de gücüyle ilçemizin tanıtımını yapacağız. Mart ayı içinde de bölgemizdeki turizm tesislerinin katılımıyla bir toplantı düzenlenecek ve önümüzdeki sezonun tanıtımı yapılacak.” dedi.

Toplantıda, yeni hazırlanan Kemer tanıtım filmi hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında Hello Otel Sahibi Sabir Mizam’a desteklerinden dolayı plaket verildi. (Bülten)

AdminAdmin