ANTALYA
Giriş Tarihi : 25-04-2024 14:39

Kaymakam ve Başsavcı’dan Geyikçi’ye tebrik ziyareti

Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet Gebeş, Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mustafa Geyikçi’yi ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Kaymakam ve Başsavcı’dan Geyikçi’ye tebrik ziyareti

Yapılan yerel seçimlerin ardından güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik ile Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet Gebeş’i konuk etti. Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mustafa Geyikçi’yi ziyaret ederek tebriklerini ileten Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik ile Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet Gebeş, yeni dönem çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

FİNİKE’Yİ ALTERNATİF VE BUTİK TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de ilçenin bütün bileşenlerinin birlik ve beraberlik içerisinde Finike’nin çıkarları için çalışacağına inandığını dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, Finike’yi ileriye götürecek her çalışmaya ortak olmak için hazır bulunduklarını da söyledi. Finike’nin özellikle yeni dönemde turizm açısından önemli bir yükselişe geçmesi için projeler ürettiklerini belirten Başkan Mustafa Geyikçi, “Önümüzdeki süreçte ilçemizin güzelliklerini öne çıkarmak, turizm gezginlerinin cazibe merkezi olmak, Finike’yi alternatif ve butik turizmin aranılan konumu yapmak için çalışmalarımızı hızlandırarak sürdürüyoruz” dedi. Finike’nin her anlamda ileri gitmesi için birliktelik kültürü ile çalışmaların sürdürülmesinin önemine de vurgu yapan Başkan Mustafa Geyikçi, “Finike’nin turizm, tarım ve ticarette güçlü bir hale gelerek ekonomisini güçlendirmesi ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahlarını yükseltecektir. Bu refahı artırmak ve her vatandaşımızın yüzünün güldüğü bir ilçe ortaya çıkarmak için önümüzdeki süreçte tüm enerjimiz ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ORTAK PAYDAMIZ FİNİKE

Başkan Mustafa Geyikçi’yi yeni dönem için tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, geçtiğimiz dönemde yapılan uyumlu çalışmanın önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti. Finike’nin ve Finike’de yaşayan her vatandaşın memnuniyeti için ortak adımlar atacaklarını dile getiren Kaymakam Çelik, “Hepimizin ortak paydası Finike. Finike’nin her anlamda güçlü bir vizyonla ileriye taşımak için birlikte adımlar atacağız” dedi. (Bülten)

AdminAdmin