YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-03-2024 21:57

Kaymakam Solmaz’dan özel çocuklara müjde

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce tarafından düzenlenen etkinlikte down sendromlu çocuklarla bir araya geldi. Solmaz, özel çocuklar için kurulacak spor kulübü ile kendilerine uygun spor branşında sporla bağlantısını güçlendirmek için çalışma başlatacaklarının müjdesini verdi.

Kaymakam Solmaz’dan özel çocuklara müjde

Şüheda PARTAL

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla “Hepimiz Aynıyız Spor Oyunları” projesi kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan down sendromlu ve özel çocuklar için hazırlanan etkinliğe katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kamil Bozkurt’un da katıldığı etkinlikte özel çocuklar kendileri için hazırlanan özel parkurda eğlenceli bir gün geçirdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Kaymakam Solmaz da çocukların mutluluklarına ortak oldu.

Özel çocukların aileleriyle de sohbet eden Kaymakam Solmaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, özel çocuklar için kurulacak spor kulübü ile kendilerine uygun spor branşında sporla bağlantısını güçlendirmek için çalışma başlatacaklarının müjdesini de verdi. Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

AdminAdmin