YAŞAM
Giriş Tarihi : 03-02-2023 00:33

Kaymakam Çam’dan değerlendirme toplantısı

2022 Yılı Kamu Hizmetlerinin Değerlendirilmesi ve 2023 Yılı Yatırım Plan ve Hedeflerinin Görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, geçen yıl kamu sektöründe yapılan hizmetler ve bu yıl ulaşılması planlanan hedefler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Çam’dan değerlendirme toplantısı

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam başkanlığında 2022 Yılı Kamu Hizmetleri Değerlendirmesi ve 2023 Yılı Yatırım Plan ve Hedeflerinin Görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı İlçe Müftülüğünde gerçekleştirildi. Toplantıya, Kemer Belediye Başkan vekili Hasan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer’deki kamu ve kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, geçen yıl kamu sektöründe yapılan hizmetler ve bu yıl ulaşılması planlanan hedefler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Çam, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin