SİYASET
Giriş Tarihi : 08-12-2022 23:51

İYİ Parti Kemer’de görev dağılımı

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Hüseyin Çelik’in yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldı. Çelik, “Oluşturduğumuz bu yeni yönetimle, İYİ Parti Kemer Teşkilatı olarak bölgemizde çalışmalarımızı çok daha etkin bir şekilde yapacağımıza inancımız tamdır” dedi.

İYİ Parti Kemer’de görev dağılımı

Şüheda PARTAL

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 2’nci Olağan Genel Kurulun ardından tekrar ilçe başkanı olan Hüseyin Çelik yönetiminde ilk toplantı gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İYİ Parti Kalkınma Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aykut Kaya’nın da katıldığı toplantıda görev dağılımı da yapıldı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, ilçe delegelerinin verdiği yetki ile teşkilat içerisinde yapılan çalışma neticesinde oluşturulan İYİ Parti Kemer İlçe Yönetim Kurulu arasındaki görev bölümünün tamamlandığını belirtti. Çelik, “Oluşturduğumuz bu yeni yönetimle, İYİ Parti Kemer Teşkilatı olarak bölgemizde çalışmalarımızı çok daha etkin bir şekilde yapacağımıza inancımız tamdır. Yönetimimiz Kemer’in bütün kesimlerine hitap edecek etkin bilgi birikimine sahip, deneyimli ve güçlü bir kadro olarak teşkil edildi. Yeni yönetimde görev alan her arkadaşımız, kendi alanında tecrübeli ve iyi bir ekip kurduk. “Ben değil biz varız” ilkesi ile hareket edeceğiz. Yönetimimizde görev alan değerli arkadaşlarımız partimizi en iyi şekilde temsil edecek” dedi.

İYİ Parti Kemer İlçe yönetim kurulu görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti;

Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Siyasi İşler Başkanı Ahmet Temiz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgut Doğan, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nevzat Eryaşar, Kalkınma Politikaları Başkanı Emre Yener, STK İlişkiler Başkanı İbrahim Zeytinciler, Kurumsal İlişkiler Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fazlı Osma, Kadın Politikaları Başkanı Tülay Kara Aydoğdu, Ortadoğu Politikalardan Sorumlu, Eğitim Politikalarından sorumlu Başk. Yrd. Oya Sümersoy, Hukuk ve Adalet Politikalarından Ercan Hüseyin Turap, İlçe Sekreteri Mehmet Ergül, Ekonomi Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Tahsin Uçar, Milli Güvenlik Politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı, Metin Özkan, Mali İşlerden Sorumlu Yıldıray Özen, Toplumsal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Atalay, Uluslar arası Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Durmuş, Siyaset Akademisi Çilem Derya Ünal Tergek, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aşır Bükülmez.

AdminAdmin