ANTALYA
Giriş Tarihi : 05-02-2024 20:20

İl Emniyet Müdürü Çevik’ten “Miraç Kandili” mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu mübarek gün vesilesiyle bir daha böylesi felaketlerin, acıların yaşanmamasını ümit ediyor, deprem dolayısıyla hayatlarını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar niyaz ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Çevik’ten “Miraç Kandili” mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çevik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Huzur ve bereketin yaşandığı rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden birisi olan Miraç Kandili’ne ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Miraç bizlere, elemi, kederi, çaresizliği ve ümitsizliği bir kenara bırakarak yeniden yola koyulmayı anlatır. En sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini, O’nun rahmetinden ümidi kesmemeyi öğretir.

Bu mualla ve özel günde, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta asrın felaketini yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremin birinci yılına giriyoruz. Bu felaketle birlikte tüm dünyevî tasaların ne kadar yersiz olduğunu bir kez daha idrak ettik. Bu mübarek gün vesilesiyle bir daha böylesi felaketlerin, acıların yaşanmamasını ümit ediyor, deprem dolayısıyla hayatlarını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar niyaz ediyorum.

Bu ulvi gecenin ülkemiz ile birlikte tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Kahraman Silah Arkadaşları başta olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Şan’ı Büyük Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşma duasıyla, can-ı gönülden Hayırlı Kandiller diliyorum.”

AdminAdmin