ANTALYA
Giriş Tarihi : 31-10-2023 10:50

Hüseyin Çelik, Çıralı’da cumhuriyet coşkusuna ortak oldu

İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Çelik, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kemer’in Ulupınar Mahallesi’nde Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında düzenlenen kutlamalarda bölge halkının coşkusuna ortak oldu. Vatandaşlarla biraraya da gelen Çelik, Çıralı’nın sorunlarını dinledi.

Hüseyin Çelik, Çıralı’da cumhuriyet coşkusuna ortak oldu

Kemer’in Ulupınar Mahallesi Çıralı mevkiinde Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında Çıralı girişinde yer alan köprüden başlanarak Çıralı İlkokulu’na kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Ulupınar Muhtarı Habib Altınkaya, İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Çelik, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen kortejin ardından şiirler okundu, çeşitli gösteriler ve yarışmalarla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlandı.



Bölge halkının 29 Ekim coşkusuna ortak olan İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Çelik, vatandaşlarla da biraraya gelerekÇıralı’nın sorunlarını dinledi. Mülkiyet sorunlarının ağırlıklı olduğu Çıralı’da sorunların çözümü için elinden gelen herşeyi yapacaklarını bildiren Çelik, vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.



Çelik, daha sonra Antalya Milletvekili Uğur Poyraz’ın da katılımıyla Çıralı’daki bir restoranda ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yerel seçimlere yönelik toplantı gerçekleştirdi. 

Şüheda PARTAL
 

Emre GündoğduEmre Gündoğdu