YAŞAM
Giriş Tarihi : 20-11-2023 18:01

Göynük Kapalı Pazar yeri yapımı başladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri projesi” kapsamında Göynük Mahallesi’nde kapalı pazar yeri yapımı başladı. Başkan Topaloğlu, Tekirova Mahallesi’nde kapalı Pazar yeri yapılacağına dikkat çekerek, söz konusu pazar yeri ile ilgili ihale sürecinin ve diğer çalışmaların başladığını sözlerine ekledi.

Göynük Kapalı Pazar yeri yapımı başladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere, Arslanbucak ve Çamyuva mahallelerinde yapılan kapalı pazar yerlerinden sonra Kemer Belediyesi tarafından Göynük Mahallesi’nde yapımına başlanılan kapalı pazar yeri çalışmalarını yerinde inceledi. 2592 metrekarelik alan içerisinde 1835 metrekarelik kapalı pazar yerinin yapılacak. Pazar alanının içerisinde tuvaletler, zabıta odası, çay ocağı ve satış ünitesi yer alacağı belirtildi. Pazar alanında 80 esnaf tezgah açabilecek.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kuzdere, Arslanbucak ve Çamyuva Mahallelerinden sonra Göynük Mahallesinde de pazar yeri çalışmalarına başladıklarını söyledi. “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında Kemer’in tüm mahallelerin de pazar yeri yapacaklarına değinen Başkan Topaloğlu, “Göynük mahallemizde pazar yeri çalışmalarımıza hızla başladık. En kısa sürede pazar yerimizi esnaf ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Esnafımız ve vatandaşımız, güneşten, soğuk ve yağmurdan kurtulmuş olacak. Halkımız için üretmeye ve hizmet etmeye ilk günkü aşkla devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Topaloğlu, Tekirova Mahallesi’nde kapalı Pazar yeri yapılacağına dikkat çekerek, söz konusu pazar yeri ile ilgili ihale sürecinin ve diğer çalışmaların başladığını sözlerine ekledi. (Bülten)

AdminAdmin