EĞİTİM
Giriş Tarihi : 24-07-2023 02:09

Göynük Fen Lisesi başarıya doymuyor!

Türkiye genelinde 3 milyon 527 bin 443 kişinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Göynük Fen Lisesi öğrencisi Şevval Yağmur Öztürk, Sözelde Antalya birincisi Türkiye 117’ncisi oldu. Öğrencilerden Toprak Kaan Öktem de Türkiye 384’ncü olurken, ilk 40 bin içinde ise 25 öğrenci yerini aldı.

Göynük Fen Lisesi başarıya doymuyor!

Şüheda PARTAL

Türkiye genelinde 3 milyon 527 bin 443 kişinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Göynük Fen Lisesi öğrencileri de ter döktü. Geçtiğimiz yıllardan bu yana dereceye giren öğrenci sayısını neredeyse her yıl daha da artıran okul, bu kez de geleneği bozmadı ve farklı alanlarda Türkiye derecesi yapan çok sayıda öğrenciyi bünyesinden çıkartmayı başardı. Sanat, spor ve kültür alanlarında yıl boyu başarılara imza atan Göynük Fen Lisesi’nde 12.sınıfta okuyan 73 öğrenciden YKS sonrası 40 bin içinde 25 öğrenci yerini aldı. Öğrencilerden Şevval Yağmur Öztürksözelde Antalya birincisi Türkiye 117’ncisi olurken, Toprak Kaan Öktem ise Türkiye 384’ncüsü oldu.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Sanat, spor ve kültür alanlarında yıl boyu başarılara imza atan öğrencilerimiz akademik alanda da yine bizi şaşırtmadı ve kalitenin adresi olarak okulumuzu bir kez daha onurlandırdı. Okulumuza ortalama yüzde 4 dilimle giren gençlerimiz 4 yılın sonunda yüzde 1-1,5 arası dilime yerleşerek ailelerini ve biz öğretmenlerini gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizin başarılarını kutlar, kendilerini ve ailelerini tebrik ederiz” denildi.

AdminAdmin