SPOR
Giriş Tarihi : 20-05-2023 03:20

Geleceğin sporcuları hünerlerini sergileyecek

Kemer'de Junior Cup Geleceğin Yıldızları Turnuvası Oryantasyon ve Gelişim Kampı’nın 9’uncusu Daima Biz Otel’de Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam’ın açılış vuruşuyla başladı. 7-16 yaş arası sporculara yönelik düzenlenen turnuvada geleceğin yıldız sporcuları sahalarda hünerlerini sergileyecek. Bu tür organizasyonların Kemer’e ayrı bir renk kattığını belirten Kaymakam Hüseyin Çam, “Bin 500’e yakın çocuğumuz ve ailesi cennetten bir köşe olan Kemer’deler. Özellikle ölü sezon dediğimiz sezon öncesi dönemlerde veya sezon sonrası dönemlerde bu tarz etkinliklerle Kemer çok daha fazla canlandırılabilir. Kemer, tüm güzelliklerini dünyaya yaymaya devam ediyor. Çok daha güzel bir Kemer için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Geleceğin sporcuları hünerlerini sergileyecek

Şüheda PARTAL

Junior Cup Organizasyon tarafından alt yapı takımlarına yönelik düzenlenen Geleceğin Yıldızları Turnuvası Oryantasyon ve Gelişim Kampı Kemer’de bulunan Daima Biz Otel’de başladı. 7-16 yaş arası sporculara yönelik düzenlenen kampta ülke genelinden katılan geleceğin yıldız sporcuları sahalarda hünerlerini sergileyecek. 9’uncusu düzenlenen kampın açılışına, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, İlçe Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, Kemer Belediye Meclis üyesi Mustafa Tıraş, Daima Biz Otel İşletme Sahibi Zekeriya Ekizoğlu ve sporcuların aileleri katıldı. Açılış vuruşunu Kaymakam Çam’ın yaptığı kamp 21 Mayıs’ta düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

“3 GÜN BOYUNCA TER DÖKECEKLER”

Kemer’de ikinci kez organizasyon düzenlediklerini belirten Organizasyon Sorumlusu Yavuz Durumel, “Daha önce ocak ayında yapmıştık. Daima Biz Otel’den gerçekten çok memnunuz. Sahalarımız çok güzel. Şu an da 1400 kişi otelimize giriş yaptı ve 3 gün boyunca maçlarımız olacak. 7-16 yaş arası çocuklarımız 3 gün boyunca ter dökecekler. Antalyaspor, Alanyaspor, Beşiktaş’tan gelen ekipler de çocuklarımızı seyredecek. İyi olan ve kendini ispat eden çocuklarımız futbol arenasına bir adım atmış olacak. Güzel bir ortamda organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Bizlere destek olan Daima Biz Otel Müdürümüze, Kemer Bölge Sorumlusu Hacı Çelik’e çok teşekkür ederiz” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN AHLAKLI SPORCU YETİŞTİREBİLMEK”

Junior Cup’ın Türkiye geneli 9’uncusu Kemer’de ise 2’sinin gerçekleştirildiğini ifade eden Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ise, “19 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi ayrı bir güzellik. Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bir günde ve gelecekte de gençlere emanet edilen bu bayramda gençlerle bu noktada bir organizasyon içerisinde olmak bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bütün organizasyon ekibini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bin 500’e yakın çocuğumuz ve ailesi burada, yani cennetten bir köşe olan Kemerdeler. Bütün çocuklarımız öncelikle kazasız herhangi bir sakatlık olmadan bu müsabakaları geçirmelerini temenni ediyoruz. Önemli olan sporcu yetiştirmek, ondan daha önemlisi ahlaklı sporcu yetiştirebilmek, sorunlu değil sorumlu sporcu yetiştirebilmek ve sorumlu bir insan yetiştirebilmek. O anlamda burada geleceğin Türkiye’sini inşa edecek sorumlu gençler yetişecek inşallah. Onlara emek veren ailelerine ve hocalarına da hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. Bu tarz organizasyonların da devamını temenni ediyorum” dedi.

“KEMER, TÜM GÜZELLİKLERİNİ DÜNYAYA YAYMAYA DEVAM EDİYOR”

Bu tür organizasyonların Kemer’e ayrı bir renk kattığına değinen Kaymakam Çam, “Daima Biz Otelde de böyle bir imkanın olduğunu da gördük ve ziyadesiyle mutluda olduk. Kemer zaten turizm memleketi. Özellikle ölü sezon dediğimiz sezon öncesi dönemlerde veya sezon sonrası dönemlerde bu tarz etkinliklerle Kemer çok daha fazla canlandırılabilir. Ama bunun için alt yapı gerekiyor ve burada da bu alt yapı sağlanmış. Bu bağlamda da Daima Biz Otel işletmesini tebrik ediyorum. Genel anlamda Kemer’de mesela aynı zamanda Sualtı Günleri Etkinlikleri başladı. Yine 19 Mayıs vesilesi ile düzenlenen etkinliklerimiz ile diğer ulusal ve uluslararası alandaki etkinlikler var. Yani Kemer, tüm güzelliklerini dünyaya yaymaya devam ediyor. Çok daha güzel bir Kemer için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin