SİYASET
Giriş Tarihi : 23-12-2023 17:36   Güncelleme : 23-12-2023 17:46

Gazioğlu: Kemer’de Ak Belediyecilik kazanacak

Ak Parti Kemer’in yeni İlçe Başkanı olan Uğur Ozan Gazioğlu, dostlarıyla yemekte buluştu. İlçe başkanı olmasının kendisi için onur olduğunu söyleyen Gazioğlu, “Yapacak çok işimiz var ve bunun farkındayız. Önümüzde bir yerel seçim var inşallah önümüzdeki seçimlerde hem Antalya’da hem Kemer’de Ak Belediyecilik kazanacak” dedi.

Gazioğlu: Kemer’de Ak Belediyecilik kazanacak

Şüheda PARTAL

Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığına atanan Uğur Ozan Gazioğlu için dostları tarafından yemek verildi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kara ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Çakırgöz’ün de katıldığı yemekte konuşan İlçe Başkanı Gazioğlu, kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olan dostlarına verilen yemek için teşekkür etti.

Arkadaşlarıyla biraraya gelmekten onur ve gurur duyduğunu belirten Gazioğlu, “Bugün içimizi yakan 6 şehit haberimiz var, rabbim sevdiklerine ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun inşallah. Beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e, MHYK üyelerimize, milletvekillerimize, İl Başkanımız Sayın Ali Çetin ile yönetimine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kemer gibi güzide bir ilçemizde İlçe Başkanı olarak hizmet etme imkanını yakalamak benim için büyük bir onur ve gurur olmuştur. İlk atandığım günden bu yana beni ziyarete gelen telefonla arayan sosyal medyadan tebrik mesajları yayımlayan değerli arkadaşlarıma, büyüklerime ve Kemer’in gençlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı olarak kapımız her zaman herkesim insanlarımıza açıktır. Sorun, görüş, öneri ve isteklerinizi dinlemeye hazırız. Yapacak çok işimiz var ve bunun farkındayız. Önümüzde bir yerel seçim var. İnşallah önümüzdeki seçimlerde hem Antalya’da hem Kemer’de Ak Belediyecilik kazanacak. Böyle özel ve güzel organizasyon düzenleyip davet etmeniniz beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin