TURİZM
Giriş Tarihi : 02-06-2023 01:50

G-Marina’nın 29’uncu Mavi Bayrak gururu

1994 yılında Antalya’da Mavi Bayrak alan ilk marina olan G-Marina Kemer, 29’uncu mavi bayrağını Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun katıldığı törenle aldı. G-Marina Kemer Genel Müdürü Levent Tokaç, 1994 yılından bu yana marinalarında Mavi Bayrağı gururla dalgalandırdıklarını belirterek, “Mavi bayrak bizim için bir gururdur. Düzen, temizlik, çevre bu konulardaki yeterlilik belgemizdir daha doğrusu” dedi.

G-Marina’nın 29’uncu Mavi Bayrak gururu

Şüheda PARTAL

1994 yılından bu yana Mavi Bayrak alan G-Marina Kemer, düzenlenen törenle 29’uncu mavi bayrağını da aldı. Mavi Bayrak Töreni’ne, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Antalya Mavi Bayrak Koordinatörü Mustafa Ergiydiren, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Liman Başkanı Mustafa Halli ve G-Marina Kemer Genel Müdürü Levent Tokaç katıldı.

Törende, Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, mavi bayrak belgesini Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun elinden aldı.

KEMER İÇİN GURUR KAYNAĞI

G-Marina Kemer’in Antalya’nın en eski marinalardan bir tanesi olduğunu hatırlatan Kaymakam Hüseyin Çam, “Marinamızı tebrik ediyoruz. Mavi Bayrağı almak kadar devam ettirebilmekte önemli. 1994’ten 2023’e kadar sorunsuz bir şekilde devam ettirmek de ayrı bir gurur kaynağı. Tabi mavi bayrağın kazanılmasında marina çalışanlarının da büyük bir emeği var. Başta müdürlüğümüz olmak üzere emek veren tüm marina çalışanlarına ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da, Kemer’in tek marinası olan G-Marina’nın 29 yıldır taşıdığı mavi bayrağın kendileri için de gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, başta Levent Tokaç olmak üzere G-Kemer Marina çalışanlarını tebrik ettiğini söyledi.

MAVİ BAYRAK BİZİM İÇİN BİR GURURDUR

G-Marina Kemer Genel Müdürü Levent Tokaç ise, 1994 yılından bu yana marinalarında Mavi Bayrağı gururla dalgalandırdıklarını belirterek, “1994 yılında ilk mavi bayrağı almıştık, 2023’de de yine bu bayrağı almak nasip oldu. Mavi bayrak bizim için bir gururdur. Düzen, temizlik, çevre bu konulardaki yeterlilik belgemizdir daha doğrusu. Bu bayrağı dalgalandırmamız bizi tercih eden misafirlerin de daha rahat gelmesini sağlıyor. İnşallah uzun yıllarda dalgalandırmaya devam ederiz” dedi.

AdminAdmin