YAŞAM
Giriş Tarihi : 10-03-2024 19:31

FİLİZ’den kadınlar günü etkinliği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Bağımsız Devletler Topluluğu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (FİLİZ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katıldı.

FİLİZ’den kadınlar günü etkinliği

Etkinliğe, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, FİLİZ Başkanı Yana Balta, FİLİZ Başkan Yardımcısı Hasan Balta katıldı.

Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda Kemer Belediyesi’nin destekleriyle yapılan etkinlik, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte, Kemer’de yaşayan yerleşik yabancı kadınlar ve çocuklarının hazırladığı gösteriler sunuldu.

Belediye Başkanı Topaloğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kemer’de yaşayan yerleşik olarak yabancı kadınların artık “bizden” biri olduğunu belirterek, “İlçemizde yaşayan yabancı kadınlarımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla güzel bir etkinlik yaptı. Tüm kadınların gününü kutluyorum. Kemer’de yaşayan yabancı kadınlarımızın sorunlarıyla daha yakından ilgilenmek için çalışmaya devam edeceğiz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Topaloğlu, etkinlik sonrasında FİLİZ Başkanı Yana Balta’ya Kemer tablosu hediye etti. (Bülten)

AdminAdmin