ANTALYA
Giriş Tarihi : 05-09-2022 21:07

Fevzi Çakmak mahallesine konforlu yeni yollar

Kepez Belediyesi, modern kentleşmenin ilk unsurlarından biri olan yol yapımına büyük hızla devam ediyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde sokakların birbirleriyle bağlantıları yapılıyor ve yeni yollar açılıyor.

Fevzi Çakmak mahallesine konforlu yeni yollar

Kepez Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için ilçenin dört bir yanına konforlu yol hizmeti götürmeye devam ediyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentsel dönüşüm sürecinde olan mahalleyi alt yapıdan üst yapıya kadar boydan boya yeni bir boyuta taşıyor. Önemli projeler ile belediyeciliğin gerekliliklerinin dışında sosyal belediyecilik alanında da başarılı projeler ile ödüller alan Kepez Belediyesi, Antalya’nın arka bahçesi olarak görülen ilçeden modern bir Kepez kuruyor. Yeni açılan geniş yol ve caddeleri, günden güne değer kazanan mahalleleri, kentsel dönüşümün sonucunda kurulan modern bir yaşam ve yeşil alan miktarını açık ara farkla elinde tutan ilçe, Kepez Belediyesi’nin gayretleri ile tepeden tırnağa değişim ve dönüşüm geçiriyor.

KEPEZ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Kentsel Dönüşümün bir parçası olan Fevzi Çakmak Mahallesinde Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken yeni yollar açmaya da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fevzi Çakmak mahallesinde yeni açılan yollarda sathi asfalt çalışmalarına başladı. Fen işleri ekipleri asfalt emülsiyonlarını asfalt distribütörü ile yola püskürtüldükten hemen sonra mıcır serme işlemi gerçekleştirdi. Mıcır serme çalışması sonrası zemin silindir ile ezildi. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 68 mahallesini konforlu yollarla buluşturmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. (Haber Merkezi)

AdminAdmin