ANTALYA
Giriş Tarihi : 23-02-2024 17:39

Emniyet Müdürü Çevik’ten “Berat Kandili” mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Berat Kandili’nin aynı duygu ve umutlarla ortak yapılacak dualarla; manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazasına; kardeşlik ve dayanışma duygularımızın ön plana çıkmasına; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Çevik’ten “Berat Kandili” mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çevik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayının müjdecisi Berat Gecesi, Yüce Mevla’nın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına merhamet kapılarını ardına kadar araladığı, manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan nadir gecelerden biridir. Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil gecelerimizden olan Berat Kandili’nin aynı duygu ve umutlarla ortak yapılacak dualarla; manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazasına; kardeşlik ve dayanışma duygularımızın ön plana çıkmasına; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, vesile olmasını temenni ediyorum. ‘Bir zorluktan kurtulmak’ anlamına da gelen bu gecede edeceğimiz duaların; son yıllarda ülkece yaşadığımız tüm afetlerin ve geçtiğimiz günlerde ilimizde yaşadığımız sel felaketinin yaralarının sarılmasına fırsat vermesini umuyor, Devletimiz ve Aziz Milletimiz’ in çabalarıyla bu zorluğu da aşacağımıza yürekten inanıyorum. Sel felaketi dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşımıza tekrar Allah’tan rahmet diliyor, selden etkilenen tüm Antalya halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim sabr-ı cemil ihsan etsin, bir daha tekrarını yaşatmasın!

Bu kutlu gecede tüm dualarımızın Ülkemizin huzuru, Aziz Milletimizin sağlık ve sıhhati, insanlığın kurtuluşu için olmasını temenni ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşları başta olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Şan’ı Büyük Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşma duasıyla, can-ı gönülden Hayırlı Kandiller diliyorum.”

AdminAdmin