YAŞAM
Giriş Tarihi : 09-02-2023 00:06

Depremzedeler Kemer'de

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve toplam 10 ilde büyük bir yıkıma sebep olan iki büyük deprem sonrasında Gaziantep'ten tahliye edilen 312 depremzede, özel uçakla geldikleri Antalya Havalimanı’ndan Kemer'de konaklayacakları otele yerleşti. Depremzedeleri otel girişinde Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam karşıladı.

Depremzedeler Kemer'de

Şüheda PARTAL

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve toplam 10 ilde büyük bir yıkıma sebep olan iki büyük deprem sonrasında, Antalya'da kamu kurum ve kuruluşların misafirhanelerinin yanı sıra otellerde 19 bin 400 oda depremzedeler için hazır hale getirildi.

Gaziantep’ten uçakla Antalya Havalimanı’na gelen depremzedelerin ilk kafilesi konaklayacakları Kemer’in Beldibi Mahallesi’nde bulunan Rixos Sungate Otel’de yerleştirildi. Depremzedeleri Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi ve sağlık ekibi tarafından karşılandı.

İşlemlerinin ardından odalarına geçen depremzedelerin sağlık kontrolünden geçmeleri amacıyla otelde üç klinik odası hazırlandı. Uzman doktor ve psikologların yanı sıra 112 Acil Sağlık ekibi de otelde 24 saat görev alacak.

AdminAdmin