TURİZM
Giriş Tarihi : 07-03-2024 14:36

Dedeman, “Kemer Resort” ile yeniden Antalya’da!

Büyüme yolculuğu ve yepyeni marka stratejisi kapsamında yatırımlarını hızlandıran Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman Kemer Resort için imzaladığı franchise anlaşması ile yeniden Antalya’ya dönmeye hazırlanıyor. Bu yılın nisan ayında kapılarını açacak olan Dedeman Kemer Resort, sahip olduğu aile konsepti ve çok yönlü donanımı ile yurt içi ve yurt dışından misafirlerini Dedeman’ın ayrıcalıklar dünyasıyla tanıştıracak.

Dedeman, “Kemer Resort” ile yeniden Antalya’da!

Dedeman Hotels & Resorts International, büyüme stratejisine eklediği franchise iş modeli, geliştirdiği yeni markaları ve konseptleriyle turizm sektörünün farklı kulvarlarında yerini almaya devam ediyor. Büyüme yolculuğu ve yepyeni marka stratejisi kapsamında yatırımlarını hızlandıran marka, Dedeman Kemer Resort için imzaladığı franchise anlaşması ile yeniden Antalya’ya dönmeye hazırlanıyor. Dedeman Kemer Resort’ün imza törenini, Dedeman Hotels & Resorts International ve EG Hotel Turizm Ticaret Limited Şirketi arasında iki markanın da yönetim kurulu, yöneticileri ve çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

DEDEMAN BAYRAĞI ANTALYA’DA YENİDEN DALGALANACAK

Türkiye’nin özellikle yaz turizmi açısından oldukça dinamik bir destinasyonu olan, aynı zamanda tarih ve kültürle iç içe bir yapıya sahip Kemer’in bu çok yönlü dokusu, Dedeman’ın turizm, hizmet ve otelcilik alanındaki tecrübesiyle birleşerek misafirlerine benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Modern mimarisi, ferah iç dizaynı ve yenilikçi hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlayacak olan Dedeman Kemer Resort ile Dedeman Bayrağı Antalya’da yeniden dalgalanacak.

NİSAN AYINDA KAPILARINI AÇACAK

Bu yılın nisan ayında kapılarını açacak olan Dedeman Kemer Resort, sahip olduğu aile konsepti ve çok yönlü donanımı ile yurt içi ve yurt dışından misafirlerini Dedeman’ın ayrıcalıklar dünyasıyla tanıştıracak. Kemer’in merkezinde, Antalya şehir merkezine 35 km, havalimanına 65 km, Kemer marinaya 2 km uzaklıkta yer alan Dedeman Kemer Resort, yenilikçi hizmet anlayışıyla birbirinden farklı ve çok çeşitli konaklama ihtiyaçlarına cevap verecek.

AİLE DOSTU KONAKLAMA SEÇENEKLERİ SUNACAK

Dedeman Kemer Resort, farklı büyüklüklere sahip 360 adet oda, 1 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, 2 A’la carte olmak üzere 3 restoran, 3 bar, 4 snack bar gibi alanlarıyla misafirlerine aile dostu konaklama seçenekleri sunacak. Yenilenen ferah ve modern mimarisi, birbiriyle bağlantılı kolay erişilebilir üniteleri ile Kemer’de tatil deneyimine üst düzey bir boyut getirirken, 200 kişilik toplantı salonuyla etkinliklere de efektif bir şekilde ev sahipliği yapıyor olacak. (Bülten)

AdminAdmin