TURİZM
Giriş Tarihi : 16-02-2024 00:10

Dalış okullarından Başkan Topaloğlu’na teşekkür

Kemer Belediyesi, 8-11 Şubat tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Moskova Dalış Fuarı’nda boy gösterdi. Fuarda misafirleri Kemer’in sualtı güzelliklerini yeniden keşfetmek için ilçeye davet eden dalış merkezlerinin temsilcileri, stant ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

Dalış okullarından Başkan Topaloğlu’na teşekkür

Ulusal ve uluslararası turizm fuarlarında tanıtım başlatan Kemer Belediyesi, 8-11 Şubat tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Moskova Dalış Fuarı’nda boy gösterdi. Fuar alanında Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan stantta Kemer’i en iyi şekilde tanıtan Kemer Dalış Merkezi temsilcileri, standa gelen Rus misafirlere Kemer bölgesi ve Türkiye’nin sualtı güzelliklerini anlattı.

Dalış merkezlerinin temsilcileri, Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan stant için ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemerimizi ulusal ve uluslararası fuarlarda en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz. Deniz, kum ve güneşin yanı sıra ilçemizin sualtı güzellikleri de görülmeye değer. Kemerimiz, Türkiye’nin en iyi dalış noktalarını barındırıyor. Kemer’imizin turizm çeşitliliğini uluslararası pazarlarda tanıtmaya devam edeceğiz” dedi. (Bülten)

 

 

 

AdminAdmin