SİYASET
Giriş Tarihi : 02-01-2023 21:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ocak'ta Antalya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam değeri 1 milyar 157 milyon lira olan 82 projenin toplu açılışı yapmak için 7 Ocak Cumartesi günü Antalya'ya geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya’ya her zaman büyük önem verdiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Cumhurbaşkanımızı bundan önce olduğu gibi Antalya’mıza yakışır bir şekilde karşılamak için tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ocak'ta Antalya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya’ya geliyor. ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla Antalya’da toplam değeri 1 milyar 157 milyon TL olan 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ocak Cumartesi günü saat 12.30‘da Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalyalılarla buluşacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya programı için AK Parti İl Teşkilatı’nda hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, MKYK Üyeleri, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları saha çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Taş: “Hasret bitiyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Antalyalı hemşehrilerimizle buluşuyor. Bu heyecanı özlemiştik. Mitingler bizim düğünlerimizdir. Bundan önce olduğu gibi Antalya’mıza yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Teşkilatları olarak hazırlıkları aralıksız ve eksiksiz sürdürdüklerini belirten Başkan Taş: “Bizler Cumhurbaşkanımızın Antalya programları için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakanlarımız, MKYK Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek eksiksiz bir organizasyon için çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla birlikte bayram havasında bir toplu açılış ve miting için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin