ANTALYA
Giriş Tarihi : 20-10-2023 00:25

Büyükşehir'den Demre ve İbradı ilçelerine yeni parklar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yeni çocuk parkları kazandırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, Demre ve İbradı ilçelerine çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı iki yeni parkın montajını gerçekleştirdi. Yeni parklar, mahalle sakinlerine ve çocuklara büyük mutluluk yaşattı.

Büyükşehir'den Demre ve İbradı ilçelerine yeni parklar

Demre ilçesinde bulunan Gökyazı Mahallesi'ndeki Yunus Emre Parkı, belediye tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının ardından yeni bir yüz kazandı. Parkta bulunan yıpranmış ve kullanılmaz durumda olan projektör aydınlatmaları, modern ve enerji tasarruflu aydınlatmalarla değiştirildi. Ayrıca, çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği oyun grupları parka eklenirken, güvenlik önlemi olarak zemin kauçukla kaplandı. Böylece çocuklar rahatça oynayabilirken, aileler de endişe duymadan vakit geçirebiliyor.

İBRADILILAR PARKI ÇOK BEĞENDİ

İbradı ilçesinde ise Aşağı Mahalle'de bulunan bir diğer park projesi hayata geçirildi. Çocukların oyun oynayabileceği ve spor yapabileceği alanlar oluşturuldu. Park, çocuk oyun grupları ve spor aletleriyle donatıldı, böylece mahalle sakinleri spor yapma ve eğlenceli zaman geçirme fırsatına sahip oldu. Yapılan çocuk oyun grupları ve spor alanlarını çok beğendikleri ifade eden çocuklar ve mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. (İHA)

AdminAdmin