ANTALYA
Giriş Tarihi : 18-03-2024 16:51

Büyükşehir’de Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılını törenle kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Alanya’da düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Büyükşehir’de Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılını törenle kutladı

Çanakkale Zaferi’nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla Alanya Hükümet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Başkan Böcek, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi. Çelenklerin sunulmasının ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE TÖREN

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde de tören gerçekleştirildi. Törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Başkan Danışmanları, daire başkanları, zabıta ve belediye personeli katıldı. Tören, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Genel Sekreter Tuncer, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak töreni sonlandırdı. (Bülten)

AdminAdmin