YAŞAM
Giriş Tarihi : 08-03-2023 02:16

‘Bu zor günleri kadınlarımızla el ele birlikte aşacağız’

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Kemer Şubesi ev sahipliğinde, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam’ın eşi Dilek Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu’nun nezdinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kemer’deki kadın yöneticiler bir araya geldi. Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, “Depremzede kadınlarımız ile çocuklarının ihtiyaçlarını tespit ve temin etmek için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz. Bu anlamda Türk Kadınlar Birliği Kemer Şubesi yönetim ve üyelerine depremzede kadınlar için yaptıkları ciddi yardımlar için teşekkür ediyorum. Bu zor günleri kadınlarımızla el ele birlikte aşacağız. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

‘Bu zor günleri kadınlarımızla el ele birlikte aşacağız’

Şüheda PARTAL

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Kemer Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Göynük Mahallesi’nde bulunan bir otelde motivasyon amacıyla Kemer’deki kadın yöneticiler bir araya geldi. Etkinliğe, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve eşi Dilek Çam, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kaymakamlık Yazı İleri Müdürü Filiz Tokgöz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Derya Duman, Mal Müdürü Şerife Işık, Kültür Turizm Bakanlığı Kemer Turizm Danışma Bürosu sorumlusu Çiğdem Erkoç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer İlçe Hizmet Birimi Sosyal Hizmetler Sorumlusu Filiz Küle Öğüt, Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şubesi Genel Sekreteri Ayşegül Akbaba, TKB yönetim üyeleri Hatice Şeker, Burçin Çakır, Fethiye Şeker, Ayşe Vardar Yılmaz, Ayşe Şeker ile Kemer Afet Koordinasyon Merkezi’nde görev yapan kadınlar katıldı.

‘BU ZOR GÜNLERİ KADINLARIMIZLA EL ELE BİRLİKTE AŞACAĞIZ’

Depremin ilk anından itibaren Kemer’de başta kadınlar olmak üzere herkesin deprem bölgesi ve depremzedeler için seferber olduğunu ifade eden Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, yaptığı açıklamada, deprem dolayısıyla kadınların daha fazla etkilendiğini belirterek, “Depremzede kadınlarımızın ve çocuklarının ihtiyaçlarını tespit ve temin etmek için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz. Bu anlamda Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ ile yönetim ve üyelerine depremzede kadınlar için yaptıkları ciddi yardımlar için teşekkür ediyorum. Bu zor günleri kadınlarımızla el ele birlikte aşacağız. Gece gündüz demeden depremzede vatandaşlarımız için seferber olan tüm gönüllü vatandaşlarımıza, STK ve kamu kurum temsilcilerimize de teşekkür ediyorum. Türkiye bu zorluğun da üstesinden gelecektir. Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depreminde ebediyete irtihal eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

AKDAĞ: YARALARIMIZI DAYANIŞMA İÇERİSİNDE SARACAĞIZ

Depremin ilk gününden itibaren hem sahada hem geri planda dernek üyeleri, gönüllüler ve yönetim olarak depremzedeler için seferber olduklarını belirten Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ ise, “Ülkemizi yasa boğan şu günlerde büyük bir özveri ile hep beraber elimizden geldiğince çalışıyoruz. Yaralarımızı dayanışma içerisinde saracağız. Elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bir nebze de olsa yorgunluğumuzu atmak için derneğimizin ev sahipliğinde sayın Dilek Çam ve sayın Fikriye Topaloğlu’nun nezdinde bir araya geldik. Sayın Kaymakamımız Hüseyin Çam ve Sayın Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na katılım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

AdminAdmin