YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-11-2023 16:38

Beldibi Mahallesi’nde yol çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beldibi Mahallesi Başkomutan Atatürk Caddesi’nde yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine kazandırdı.

Beldibi Mahallesi’nde yol çalışmaları

Beldibi Mahallesi Başkomutan Atatürk Caddesi üzerinde dere kenarındaki yolda fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından 3209 metrekare yol, 1520 metrekare kaldırım, 345 metrekare yeşil alan yapılarak, aydınlatma direkleri dikildi. Belediye ekipleri, söz konusu yolda vatandaşların sahile daha rahat ulaşabilmesi için çalışma başlattı. Kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, yolu vatandaşların kullanımına kazandırdı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’in tüm mahallelerinde hummalı çalışmalar sürdürüyoruz. Beldibi mahallemizde de Başkomutan Atatürk Caddesi’nin sonunda yer alan ve sahile inen yolda çalışma yaptık. Yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlar da oluşturduk. Vatandaşımızın daha rahat sahile ulaşmasını sağladık. Kemerimize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. (Bülten)

AdminAdmin