YAŞAM
Giriş Tarihi : 29-09-2023 09:05

Beldibi Mahallesi’nde halk toplantısı

Beldibi Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, mahalle sakinlerinin sorunları dinlenerek, çözüm önerileri hakkında bilgi verildi. Topaloğlu, “Beldibi mahallemizde yaşayan değerli vatandaşlarımızın en büyük sorunu imar sorunu. Yıllardır çözülemeyen imar sorununu çözmeye çalışıyoruz. Güzel bir toplantı oldu. Biz kendi eksiklerimizi gördük ve bu eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.

Beldibi Mahallesi’nde halk toplantısı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Beldibi Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Pazar yerinde yapılan toplantıya, Başkan Necati Topaloğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları Baki Yalın ile Gülsüm Bal, Meclis Üyesi Cumali Afşin, Beldibi Mahalle Muhtarı Bayram Ali Talih, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, yıllardır çözülemeyen imar planlarının 14.07. 2021 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanarak çözüldüğü, devamında 18 uygulaması çalışmalarının etaplar halinde askıya çıkartılarak gerekli itirazları değerlendirerek çözülmeye çalışıldığı anlatıldı.

Toplantıda ayrıca mahalle sakinlerinin ulaşım, temizlik, su ve elektrik gibi sorunları dinlenerek, çözüm önerileri hakkında bilgi verildi. Vatandaşların merak ettiği soruları da cevaplayan Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Beldibi Mahallesi’nin yıllardır beklediği ve hak ettiği hizmeti alacağını söyledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, mahalle sakinleri ile bir toplantı yaptıklarını ve mahallelinin sorunlarını dinlediklerini belirtti. Sorunların çözüm önerilerini vatandaşa anlattıklarına işaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Beldibi mahallemizde yaşayan değerli vatandaşlarımızın en büyük sorunu imar sorunu. Birinci bölgenin imarı bitti ve tekrar askıya gönderilecek. Yıllardır çözülemeyen imar sorununu çözmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız da bu konuda gerekli tüm çalışmaları hızlı bir şekilde yapıyor. Vatandaşlarımızın mahallemizle ilgili diğer sorunlarını da dinledik ve çözüm önerilerini anlattık. Güzel bir toplantı oldu. Biz kendi eksiklerimizi gördük ve bu eksiklerimizi gidereceğiz.” dedi.

Toplantı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Topaloğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi.

BELDİBİ’NDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beldibi Mahallesi’nde kilitli parke taşı yol yapımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beldibi Mahallesi 4017 sokakta kilitli parke taşı yol yapımı çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, kaldırım ve reglaj çalışmalarının kısa sürede bitireceğini bildirdi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek, söz konusu yolda yapımı devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına kazandıracaklarını söyledi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin