YAŞAM
Giriş Tarihi : 11-12-2023 19:15

Başkan Ünsal’ın acı günü

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bolat Ünsal’ın 92 yaşındaki annesi Fadime Ünsal hayatını kaybetti. Fadime Ünsal’ın cenazesi Kuzdere’deki evinde helallik alınmasının ardından Isparta’nın Senirkent İlçesi Yassıören Köyünde toprağa verildi. Gazetemizin de köşe yazarı olan Bolat Ünsal’ın bu acı gününde Kooperatif ve oda başkanlarının yanı sıra esnaflar da yalnız bırakmadı.

Başkan Ünsal’ın acı günü

Şüheda PARTAL

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bolat Ünsal’ın annesi Fadime Ünsal hayatını kaybetti. 92 yaşındaki vefat eden Fadime Ünsal’ın cenazesi ilk olarak Kuzdere Mahallesi’nde bulunan evinin önünde helallik alınmasının ardından Isparta’nın Senirkent İlçesi Yassıören Köyündeki baba evine getirildi. Burada da helallik alınmasının ardından ikindi namazı öncesi İskender Paşa Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Yassıören Mezarlığına defnedildi.

ESNAFLAR, ODA VE KOOPERATİF BAŞKANLARI YALNIZ BIRAKMADI

Gazetemizin de köşe yazarı olan Bolat Ünsal’ın bu acı gününde Kooperatif ve oda başkanlarının yanı sıra esnaflar da yalnız bırakmadı. Vefat haberinin ardından Ünsal’ın Kuzdere’deki evine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Ulaşım Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Ak Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayları İsmail Selami Minta ve Rahman Şeker ile çok sayıda esnaf ve vatandaş gelerek başsağlığında bulundu.

Isparta’daki cenaze törenine ise, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Turan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkan Vekili Mehmet Ali Gülaçtı, Antalya Pazarcılar ve Konfeksiyoncular Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Öz, Antalya Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yusuf Kurul, Senirkent Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Taşan, Senirkent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adnan Karcı, İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Çelik ile İYİ Parti Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kemer’den de çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

ADLIHAN DERE’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öte yandan Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere de sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayımladı. Dere mesajında, “Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve S.S. Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Bolat Ünsal'ın kıymetli annesi vefat etmiş olup cenazesi 11 Aralık Pazartesi Senirkent Yassıören köyünde, defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

AdminAdmin