YAŞAM
Giriş Tarihi : 12-12-2023 16:19

Başkan Topaloğlu’ndan Tekirova’da okul ve pazar ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi’nde Halit Narin İlkokul ve Ortaokulu ile sebze ve meyve pazarında esnafı ziyaret etti.

Başkan Topaloğlu’ndan Tekirova’da okul ve pazar ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi’ndeki Halit Narin İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Başkan Topaloğlu, okul ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımızla bir araya gelmek bize mutluluk veriyor. Onların geleceği için en iyi şekilde eğitim almalarını sağlıyoruz. Eğitime yaptığımız destekler Türkiye’deki birçok belediyeye de örnek olmaya devam ediyor. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

TEKİROVA PAZAR YERİNDE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi’nde kurulan sebze ve meyve pazarında esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Topaloğlu’na, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kemer Belediye Meclis Üyesi Recep Yılmaz eşlik etti. Pazar yerinde tezgah açan esnafı ziyaret ederek sohbet eden Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, alışveriş için pazar yerine gelen vatandaşların da isteklerini dinledi. Başkan Topaloğlu, “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında şu anda Göynük Mahallesi’nde pazar yeri çalışmalarının son hızla sürdüğünü belirterek, “Göynük kapalı pazar yerinden sonra Tekirova mahallemize de Pazar yerini kazandıracağız. Pazar yeri olmayan mahallemiz kalmayacak. Pazar esnafımız ve vatandaşlarımız, yağmurdan ve çamurdan kurtulacak. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. (Bülten)

AdminAdmin