SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 14:43

Başkan Topaloğlu’ndan STK’lara ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Bilici eşlik etti.

Başkan Topaloğlu’ndan STK’lara ziyaret

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kemer Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akbaba, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kemer İrtibat Memuru Hüseyin Etçi, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Yardımcısı Özcan Çeliktaş’ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu ve Meclis Üyesi Bilici, yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’de yer alan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ederek sohbet ettik. Kemer’e her anlamda katkı sunan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Kemer Belediyesi olarak yapacağımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Daha güzel işlere imza atmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kemer’imizi geleceğe taşıyoruz” dedi. (Bülten)

 

 

AdminAdmin