YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-06-2023 03:44

Başkan Topaloğlu'ndan pazar esnafına ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül ile birlikte Kemer merkezde kurulan turizm tekstil pazarı, Kuzdere ve Çamyuva Kapalı Pazaryerleri esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Topaloğlu'ndan pazar esnafına ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer merkezde kurulan turizm tekstil pazarında tezgah açan pazar esnafını ziyaret etti. Başkan Topaloğlu’na eşi Fikriye Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül eşlik etti. Başkan Topaloğlu, esnafla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, vatandaşların isteklerini de dinledi.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra Kuzdere Mahallesi’nde kurulan sebze ve meyve pazarında tezgah açan pazar esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

GÜL’DEN ÇAMYUVA KAPALI PAZAR YERİ ZİYARETİ

Başkan yardımcısı Emin Gül, eşi Hale Gül, Başkan Necati Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu ile birlikte Çamyuva Kapalı Pazaryeri esnafını ziyaret etti. Ziyarete Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Derya Baytekin ve Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgü Şahin de eşlik etti.

Kemer Belediyesi tarafından “Her Mahalleye Kapalı Pazar yeri” sloganı çerçevesinde yapımı tamamlanan Çamyuva Pazar yerinde hem esnafla hem de alışveriş eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan yardımcısı Emin Gül, esnafa hayırlı bol kazançlar dileğinde bulundu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin