SİYASET
Giriş Tarihi : 08-12-2022 23:52

Başkan Topaloğlu’ndan, Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu eşi Fikriye Topaloğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Topaloğlu, Kılıçdaroğlu’na Kemer’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, Türkiye’nin gündemine dair konularda da sohbet etti.

Başkan Topaloğlu’ndan, Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Şüheda PARTAL

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu eşi Fikriye Topaloğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kemer’de yaptıkları projelerden oluşan dosya ile Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sunum yapan Topaloğlu, göreve geldikleri andan itibaren tasarrufa büyük önem verdiklerini ve kısa sürede Kemer Belediyesi’ni çalışanlarının parasını zamanında ödeyen, peşin alımlarla daha ucuz maliyetlerle alım sürecini hızlandıran bir kurum haline getirdiklerini aktardı.

“Eğitim varsa Gelecek var” sloganı ile son derece önemli projeleri yaşama geçirdiklerini de paylaşan Topaloğlu, Türk turizminin en önemli destinasyonlarından biri olan Kemer’de turizmin geleceği kentin daha iyi şartlarda eğitim alacak olan bireylerinde olacağı bilinci ile tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri adına atılımlar yaptıklarını söyledi. Başkan Topaloğlu, “Bu kapsamda her yıl tüm okullarımıza ücretsiz kırtasiye desteği sağlamaya başladık. Üniversite sınavlarına öğrencilerimizi ücretsiz kurslarımızla Kemer Belediyesi olarak hazırlıyoruz. 910 üniversite öğrencimize burs desteği sağlamaya devam ediyoruz. Tüm öğrencilerimize okullarına sıkıntı yaşamadan rahat rahat ulaşmaları için ücretsiz servis hizmeti sağlıyoruz. Bunun yanında girişimimizle hayırsever iş insanımız Sn. Orduvar Akman’a öğrencilerimizin son derece uygun fiyatlarla yararlanabildikleri bölgenin en büyük kreşi olan Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevini yapmasını sağlayarak eğitim öğretime açtık.

Ayrıca çocuklarımızı sosyal yaşamda tutmak, sanatla içiçe olmalarını sağlamak amacıyla yine kendi girişimimizle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi binamızı yaptık. Burada çocuklarımız ve gençlerimiz 17 ayrı branşta sazdan flüte kadar ücretsiz eğitim görüyor. Bu merkezimizde ayrıca Kemer’in ilk senfoni orkestrasını kurduk. Kemer Belediyesi gerek altyapı gerekse üst yapı çalışmaları ile kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın yanında her yıl ilçemizi ziyaret eden misafirlerimize sorunsuz bir yaşam koşulu oluşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Turizm sektöründe otel yöneticilerimizle istişare halinde kentimizin daha iyi tanıtılabilmesi adına açılan tüm turizm fuarlarına Kemer Belediyesi kendi bütçesi ile oluşturduğu stantlarla katılım sağlamaktadır. Yine bu fuarlarda birebir görüşmelerimizle kentimize daha fazla turist çekebilmek adına çabalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı büyük bir aşk ve ilk günkü̈ heyecanla sürdürüyoruz. Bu vesile ile size Kemerimiz adına saygı ve selamlarımızı iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kemer’de yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Topaloğlu ile turizm sektörünün durumu ve ülke gündemine dair konularda da sohbet etti.

AdminAdmin