YAŞAM
Giriş Tarihi : 13-06-2023 03:23

Başkan Topaloğlu’ndan esnaf ziyaretleri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer merkezde kurulan sebze ve meyve pazarında tezgah açan esnaf ile Kemer’in en işlek caddeleri arasında yer alan Liman Caddesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Başkan Topaloğlu’ndan esnaf ziyaretleri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer merkezde kurulan sebze ve meyve pazarında tezgah açan esnafı ziyaret etti. Başkan Topaloğlu’na Başkan Yardımcısı Emin Gül eşlik etti. Topaloğlu ve Gül, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve otopark olarak da kullanılan pazar yerinde esnafla sohbet ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Pazar yerine alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu, “Her mahalleye bir pazar yeri” projesi kapsamında Göynük ve Beldibi mahallelerine de en kısa sürede kapalı pazar yerlerini yapacaklarını söyledi.

LİMAN CADDESİ ESNAFINA ZİYARET

Pazar ziyaretinin ardından Topaloğlu ve Gül, Kemer’in en işlek caddeleri arasında yer alan Liman Caddesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında esnafla sohbet edip dilek ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Topaloğlu, “Gece gündüz demeden vatandaşımızın daha iyi koşullarda bir turizm sezonu geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Kemer için çalışıyoruz. Umuyorum güzel ve bereketli bir yaz sezonu geçiririz” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin