SPOR
Giriş Tarihi : 16-03-2024 17:53

Başkan Topaloğlu, “Adeta bir sporcu fabrikasıyız”

Kemer 2020 FK Spor Kulübü’nde futbol eğitimi alan minik sporcuları ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Spor alt yapısı ve Kemer FK Spor altyapısının 350’ye yakın geleceğin futbolcusuna eğitim verdiğine değinerek, “Adeta bir sporcu fabrikasıyız” dedi.

Başkan Topaloğlu, “Adeta bir sporcu fabrikasıyız”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül ile Kemer 2020 FK Spor Kulübü’nde futbol eğitimi alan minik sporcuları ziyaret etti. Kemer Ahmet Erkal Spor Kompleksi içerisinde çim alanda futbol eğitimlerine katılan farklı yaş gruplarındaki minik sporcuları ziyaret eden Başkan Topaloğlu, teknik sorumlu Melih Bildiş’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çocuklarını izleyen ailelerle de sohbet ederek, minik sporcu ve ailelerine baklava ikram eden Başkan Topaloğlu, Kemer Belediye Spor alt yapısı ve Kemer FK Spor altyapısının 350’ye yakın geleceğin futbolcusuna eğitim verdiğine değinerek, “Adeta bir sporcu fabrikasıyız. Emeği geçen teknik heyetlere teşekkür ederim” dedi.

Kemer FK Spor teknik sorumlusu Melih Bildiş ise desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkürlerini iletti. (Bülten)

AdminAdmin