SAĞLIK
Giriş Tarihi : 21-03-2024 16:31

Başhekim Ergün’den yaşlılara ziyaret

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Ergün ve ekibi, Evde Sağlık Hizmeti kapsamında olan yaşlı hastaları evlerinde ziyaret etti.

Başhekim Ergün’den yaşlılara ziyaret

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Ergün ve ekibi, Evde Sağlık Hizmeti kapsamında olan yaşlı hastaları evlerinde ziyaret etti. Ayrıca Kemer Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezinde yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Hastaların genel durumları hakkında bilgi alan Başhekim Op. Dr. Ergün, “Kıymetli yaşlılarımızın bedenen ve ruhen ihtiyaç duydukları dönemde onların yanında olduklarını hissettirmek amacıyla yaşlı hastalarımızın gününü kutladık. Biz Kemer Devlet Hastanesi olarak engelli, yaşlı, bakıma muhtaç hastalarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırma noktasında her türlü hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından YAŞAM (Sağlıklı Yaş Alma Merkezi) polikliniğini geçtiğimiz ağustos ayında hizmete açtık. Bu süre içerisinde 997 hastamıza tıbbi hizmeti sağladık. Aynı zamanda Evde Sağlık Hizmeti kapsamında 195 kayıtlı hastalarımıza, aylık olarak evlerinde 320 ziyaret gerçekleştiriyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti ve beklentilerini karşılamak bizi de mutlu ediyor” dedi. (Bülten)

AdminAdmin