ANTALYA
Giriş Tarihi : 23-09-2023 07:41

Bakan Ersoy havalimanında incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kapasite artırma çalışmaları süren Antalya Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Ersoy, Antalya’nın güzelliklerini daha fazla kişiye ulaştırmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bakan Ersoy havalimanında incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dünya turizminin en önemli merkezlerinden Antalya’da yerli ve yabancı ziyaretçi kapasitesini artırma çalışmalarına devam ediyor. Bakan Ersoy, bu kapsamda, kapasite artırma çalışmaları devam eden Antalya Havalimanı’nda incelemelerde bulundu. Türkiye turizmine önemli bir katkı sunan Antalya Havalimanı yetkilileriyle bir de değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Bakan Ersoy, Türkiye’nin en fazla yerli ve yabancı yolcu transferinin gerçekleştiği havalimanındaki bu büyümeyle birlikte şehrin sorunlarını düzenli olarak takip ederek henüz gerçekleşmeden çözümler üretmek için çalıştıklarını dile getirdi. Bakan Ersoy, Antalya’nın güzelliklerini daha fazla kişiye ulaştırmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, toplantının ardından Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve kurum temsilcileriyle de bir araya geldi. Antalya Havalimanı'nda gerçekleştirilen toplantıda, Antalya’ya yönelik yürütülen çalışmalar ve atılacak adımlar masaya yatırıldı. (İHA)

AdminAdmin