YAŞAM
Giriş Tarihi : 24-05-2023 01:32

Av. Ahmet Can Konak’ın Hukuk Bürosu açıldı

Kemer’in sevilen sınıf öğretmenlerinden Dudu ve Ramazan Konak’ın oğulları Avukat Ahmet Can Konak’ın hukuk bürosu törenle açıldı. Açılışa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Av. Ahmet Can Konak’ın Hukuk Bürosu açıldı

Şüheda PARTAL

Avukat Ahmet Can Konak’ın Yeni Mahalle Akdeniz Caddesi üzerinde yer alan hukuk bürosunun açılışı yapıldı. Açılış törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eşi Hale Gül, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, İYİ Parti Kemer İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Temiz, iş insanı Rahman Şeker, genç avukatın meslektaşlarının yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış kurdelesinin kesmesiyle birlikte Av. Ahmet Can Konak Hukuk Bürosu hizmete girmiş oldu. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Genç avukat arkadaşımız bürosunu açıyor, bu büronun milletimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerimizin bir yerlere geldiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Bu vesileyle Ahmet Can Konak kardeşimizi tebrik ediyor ve meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ise, genç avukata başarılar dileyerek, mesleğinde aranan kişi olmasını temennisinde bulundu. İş İnsanı Rahman Şeker de, “Genç arkadaşımızın hem hukuk hem ülkenin geleceğine ilişkin hak ve adaletten şaşmayacağına inanıyor, meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Açılışa katılanlar genç avukata hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler. Konak ve ailesi bu önemli günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve açılışa katılan tüm dostlarına teşekkür etti.

AHMET CAN KONAK KİMDİR?

İlçenin sevilen sınıf öğretmenlerinden Dudu ve Ramazan Konak çiftinin oğlu olan Avukat Ahmet Can Konak, 1997 yılında Kemer’de doğdu. İlk ve Ortaokulu Kemer Merkez İlköğretim Okulu’nda okuyan Konak, Toros Akdeniz Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi. Genç bir hukukçu olarak mezun olduktan sonra 1 yıl boyunca staj ve mesleki iş deneyimini avukatların yanında gerçekleştiren Antalya Barosu’na kayıtlı Konak, yeni açtığı hukuk bürosunda vatandaşlara hizmet verecek.

Kemer Gözcü Ailesi olarak Avukat Ahmet Can Konak’ın hukuk bürosunun hayırlı olmasını dileriz.

AdminAdmin