ANTALYA
Giriş Tarihi : 27-10-2023 20:30

ATSO Başkanı Bahar: Bu yüzyıl daha büyük başarılara imza atacağız

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, “Cumhuriyetimizin 100. yılı sadece bir yıldönümü değil, aynı zamanda bir başlangıcın ve yeniden doğuşun kutlamasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’i bizlere armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi.

ATSO Başkanı Bahar: Bu yüzyıl daha büyük başarılara imza atacağız

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, heyecan ve gurur duyduklarını belirterek, “Bu kutlama, yalnızca bir yıldönümü değil, bir başlangıcın, küllerinden yeniden doğuşun kutlamasıdır” diye konuştu. Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kurulan genç Cumhuriyet'in en önemli önceliklerinden birisinin ekonomi olduğunu, Cumhuriyetin ilk günlerinden bugüne kadar büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini sözlerine ekleyen Başkan Bahar, “Ülkemiz 100 yıl içinde, yüzde 197 büyüdü ve bu süreçte dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi olmayı başardı. Bu değişim sadece ekonomik büyüme açısından değil, aynı zamanda toplumsal ve kültürel açıdan da etkileyici oldu. Atatürk'ün liderliği ve halkın azmi, Türkiye'yi bağımsızlığa ve ileriye taşıyan itici güç oldu. Türkiye küresel bir ekonomik oyuncu olarak kabul ediliyor. İnovasyon, teknoloji ve girişimcilik, ülkenin ekonomik başarısının anahtarı haline geldi. Türkiye, dünya pazarlarında rekabet edebilirliğini artırmak için çeşitli sektörlerde reformlar ve yatırımlar gerçekleştiriyor. Aynı zamanda, sürdürülebilirlik ve çevre koruma konularına verilen önem, gelecek nesiller için daha iyi bir dünya bırakma taahhüdünün bir göstergesi haline geldi” dedi.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Türkiye'nin geleceğine yönelik umutları ve hedefleri her zaman vardı, olmaya da devam edecektir diyerek sözlerini sürdüren Bahar, “Ülkemiz, ekonomik büyümesini sürdürerek daha adil bir toplum olma yolunda ilerlemeyi sürdürecektir. Eğitim, sağlık, bilim ve kültür alanlarında yapılan yatırımlar, Türkiye'nin potansiyelini daha da artıracak ve bu yolculuğun önemli bir parçası olacaktır. Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde, geleceğe umutla bakarken, geçmişimizi de onurla anıyoruz. Ülkemizin geleceği parlaktır. Milletimizin azmi ve kararlılığı, bu yüzyılı da büyük başarılarla dolduracak ve daha büyük başarılara imza atacağız. ATSO olarak, iş dünyasına liderlik etmeye, şehrimizin ekonomik, siyasi ve sosyal gelişimine katkıda bulunmaya ve hayata geçireceğimiz projeler ile Cumhuriyet’in ışıklarını yaymaya devam edeceğiz. İlk yüzyılımızı geride bırakırken, küllerimizden yeniden doğuşumuzun lideri, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’i bizlere armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

(Bülten)

AdminAdmin