EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-07-2023 04:25

‘Antalya’ya vefanın en güzel örneğisiniz’

Antalyalı hayırseverlerle okuldan sağlığa birçok protokole hız kesmeden devam eden Vali Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde yapılacak olan “Hatice-Salih Aksoy Anaokulu” için hayırsever Harun Aksoy ile protokol imzaladı. Protokolde konuşan Vali Yazıcı; “Antalya’ya vefanın en güzel tezahürü ve örneğisiniz. Bir kez daha yaptığınız bu güzel iş için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

‘Antalya’ya vefanın en güzel örneğisiniz’

Antalyalı hayırseverlerin eğitime katkısı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Harun Aksoy ile Kepez’deki Mimar Sinan İlkokulu bahçesine daha önce yaptırmış olduğu 4 derslikli “Hatice-Salih Aksoy Anasınıfı” ve konferans salonunun “Hatice-Salih Aksoy Anaokulu”na dönüştürülmesi için protokol imzaladı. Vali Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, hayırsever Harun Aksoy ve eşi Hatice Aksoy katıldı.

Konuşmasına Antalyalı hayırseverlere eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı; “Bugün yine güzel bir protokolde birlikteyiz. Her zaman dediğim gibi eğitim ile yatıp kalkan bir Vali olarak eğitimle ilgili olan işler beni hep mutlu ediyor. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Antalya gerçekten her şeyiyle mükemmel bir şehir. Bunların başında da hayırseverleri geliyor. Bu şehre geldiğimden beri daha önce karşılaşmadığım kadar hayırseverle karşılaştım. Bu işi yapmak için tabi ki de para gerekiyor. Ancak para tek başına yeterli değil. Parası olan çok insan var ama insanın gönlü güzel olmayınca bu hayır nasip olmuyor. Hem Antalya’mız adına hem de ülkemiz adına yaptığınız bu hayırdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

HAYIRSEVERLERİMİZİN DESTEĞİYLE EĞİTİM ALT YAPIMIZI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Antalyalı hayırseverlerin Antalya’nın güçlü eğitim altyapısına büyük katkı sunduklarını ifade eden Vali Yazıcı şunları söyledi: “Gönlü güzel hayırseverlerimizin desteğiyle eğitim alt yapımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Devletimizin bu okulları yaptıracak gücü var ancak hayırseverlerimizin vermiş olduğu bu destek ayrı bir mutluluk verici. Eğitimi her zaman ajandamın birinci sayfasına almış biri olarak vermiş olduğunuz bu destek beni çok mutlu etti. İnşallah buradan ülkemize ve milletimize katkı sunacak hayırlı gençler yetişecek. Bu vatan bizim. Bu gençler bizim. Bu gençlerimizi hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilirsek ne mutlu bize.”

Konuşmasının sonunda ise Vali Yazıcı; “Eğitim ile ilgili bir protokol talebi geldiğinde ben hemen bütün işlerimi bırakıp bu işe yoğunlaşıyorum. Sağ olun var olun. Gönlü güzel hayırseverlerimiz, iyi ki varsınız. Allah sizlere daha çok versin. Antalya’ya vefanın en güzel tezahürü ve örneğisiniz. Bir kez daha yaptığınız bu güzel iş için sizlere teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

Protokolün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ve eğitime destek verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan hayırsever Harun Aksoy; “Ben burada doğdum ve burada büyüdüm. Daha önce de 4 derslikli bir okul ve konferans salonu yaptırdık. Şimdi de bu protokolle konferans salonunu düzenleyip anaokuluna dönüştüreceğiz. Şehrimize katkı sunmak bizi çok mutlu ediyor. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin