TURİZM
Giriş Tarihi : 27-10-2023 08:22

Antalya Turizm Fuarında Kemer tanıtımı

Bu yıl 5’ncisi düzenlenen Antalya Turizm Fuarı başladı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, fuar alanında açılan Kemer standında misafirlere Kemer ile ilgili bilgiler verdi.

Antalya Turizm Fuarında Kemer tanıtımı

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Antalya Tanıtım Fuarı’na, 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyoneli katılıyor. Kemer Belediyesi’nin açtığı Kemer standına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan yardımcısı Emin Gül, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Belediyesi daire müdürleri ve otel yöneticileri katıldı.

Kemer tanıtım atağına Antalya Turizm Fuarı’yla başlayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer standına gelen yerli ve yabancı misafirlere Kemer ile ilgili bilgiler vererek, tanıtım broşürleri dağıtıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ’ın Kemer standına gelen misafirlere saksafon çalması ve stant alanında yer alan deniz kızları, renkli görüntüler oluşturdu.

Seyahat acenteleri yetkilileri ve turizmcilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Belediye Başkanı Topaloğlu, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından olan Kemer’i hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Başkan Topaloğlu, bu yıl 5’ncisi düzenlenen fuarda, Kemer Belediyesi, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB), Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) olarak yer aldıklarını aktardı.

Fuarda 600’e yakın markanın yer aldığına değinen Başkan Topaloğlu, “Kemer standında büyük bir ilgi var. Fuar çok canlı geçiyor. Kemerimizi tanıtmak için her platformda yer alacağız. Seyahat acentelerinin yetkilileriyle de birebir görüşmelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Turizmci arkadaşlarımız da burada. Antalya Turizm Fuarı, 1-2 yıl sonra İstanbul EMİTT Fuarı’nı geçer. Çok fazla ilgi var. Kemerimizi tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi. (Bülten)

AdminAdmin