SPOR
Giriş Tarihi : 24-10-2023 19:08

Anadolu Masters Cup, Daima Spor Kompleksinde başladı

Doğu Anadolu Masterler ve Veteranlar Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında düzenlenen 2. Anadolu Master Cup Turnuvası, Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde bunan Daima Spor Kompleksi’nde Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun başlama vuruşuyla başladı.

Anadolu Masters Cup, Daima Spor Kompleksinde başladı

Doğu Anadolu Masterler ve Veteranlar Federasyonu tarafından Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kiriş Mahallesi’ndeki Daima Biz Otel’in Spor Kompleksi’nde düzenlenen 2. Anadolu Master Cup Turnuvasının açılış maçına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Doğu Anadolu Masterler ve Veteranlar Federasyonu Başkanı Lokman Turan ve sporcular katıldı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen turnuvaya, farklı illerden 12 takım katılıyor. Kemer Ayyıldız Masterler ile Uşak Sportif Master Futbol Kulübü arasında oynanan açılış maçının başlama vuruşunu Kaymakam Solmaz ile Başkan Topaloğlu yaptı.

Kaymakam Solmaz, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’ncü yılına özel yapılan organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm sporculara başarılar diledi. Başkan Topaloğlu ise sporcuları Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, tüm takımlara başarılar dilediğini kaydetti. Doğu Anadolu Masterler ve Veteranlar Federasyonu Başkanı Lokman Turan, desteklerinden dolayı Kaymakam Solmaz ve Başkan Topaloğlu’na plaket verdi.

Turnuvanın 28 Ekim Cumartesi günü sona ereceği öğrenildi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin