SPOR
Giriş Tarihi : 26-11-2022 02:04

Ameliyatlık basketbolcuya beslenme talimatı

Maç sırasında sakatlanması sonucu ameliyat olması gereken U18 takımının forveti Umut Kösedağ’ı ziyaret eden antrenörleri, çabuk iyileşmesi için her gün kelle paça tüketmesi talimatı verdi.

Ameliyatlık basketbolcuya beslenme talimatı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Basketbol U18 takımının forveti Umut Kösedağ’ı ziyaret eden antrenörleri, Mayıs ayında başlayacak Türkiye Şampiyonası’na katılması için her gün kelle paça ve ilikli et suyu tüketmesi talimatı verdi. Takımın Koçu Şevket Çınar ile yardımcısı Yavuz Okuducu, 2 hafta önce maç sırasında sakatlanıp ameliyatlık olan oyuncularını hastanede ziyaret etti. Bacağını ters basmasıyla talihsiz bir şekilde ön çapraz bağlarını kopartarak 2. periyotta maçtan çıkmak zorunda kalan Kösedağ, arkadaşlarını yalnız bırakmanın üzüntüsünü yaşadı.

ÇİKOLATALI EKMEĞE SON

Ameliyat öncesinde moral ziyaretine gittikleri oyuncusunun ailesinden sürekli çikolatalı ekmek tükettiğini ve sebze yemediğini öğrenen antrenörler, şampiyonaya yetişmesi için doğru beslenme sözü aldı. Her gün oyuncusunu arayıp nasıl beslendiğini sorgulayacağını belirten Çınar, ‘Kösedağ umut vaat eden değerli bir oyuncumuz. Salona dönmesi için doğru beslenmesi ve bacağını çalıştırması şart. Ailesinin teklifiyle oyuncumuzun yeniden aramıza dönmesi için tedavi sürecini takip edeceğiz’ diye konuştu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin