SİYASET
Giriş Tarihi : 30-09-2022 21:37   Güncelleme : 30-09-2022 22:14

Ak Parti’den rozet takma töreni

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından "Türkiye için güven ve istikrar" sloganı ile düzenlenen yeni üyelere rozet takma töreni Rox Royal Hotel’de gerçekleştirildi. Programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Minta, Ak Parti’ye katılım gösterenlere “Hoşgeldiniz” derken, yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi

Ak Parti’den rozet takma töreni

Rox Royal Hotel’de gerçekleştirilen rozet takma törenine Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Ak İparti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Ana Kademe İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları ve aileleri katıldı.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ
Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta yapmış olduğu açıklamada, “Bugün mutlu bir gün yaşıyoruz. Göynük Mahallesinde ikili eğitim yapılıyordu bildiğiniz gibi. Geçen yıl Göynük Ortaokulu ile alakalı “Depreme dayanıklı değil” diye bir rapor verildi. O raporun sonucunda okulumuz yıkılmıştı. İlköğretim okulunda ortaokul ile ilkokul sabahçı öğlenci olarak eğitim ve öğretime başladı. Tabi çok ciddi eleştiriler aldık o dönemde ama milletvekillerimizin, il başkanımızın büyük gayretleriyle Antalya’ya yapılacak olan yatırımlara Göynük Ortaokulu alındı ve ihalesi yapıldı. Biraz önce de temelini attık Hiçbir icraatları yok diyenlere en güzel yanıtlarımızdan biri olmuştur.

BİZİM SÖZÜMÜZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SÖZÜ

Değerli hemşerilerim biz bugüne kadar Kemer’de ne söz verdiysek hamd olsun birçoğunu yerine getirdik. Bir kaç tane sözümüzde bütün prosedürler tamamlandı. İnşallah önümüzdeki günlerde ilavesi yapılacak ve halkımızın kullanımına sunulacak. Böyle eleştirirken bizleri başkalarıyla karıştırıyorlar. Biz hamdolsun Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider peşinde siyaset yapıyoruz. Bizim sözümüz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözü. 20 yıldır hiçbir sözü yere düşmedi. İnşallah bundan sonra da düşmeden halkımıza hizmete devam edeceğiz. İşte bu yapılamaz denilen okul bugün temeli atıldı inşallah seneye çocuklarımız bu okulda eğitim öğretimlerine devam edecekler. Şimdi belediye başkanının ağzına sakız yaptığı iki üç konu daha var. Hepiniz biliyorsunuz; bir tanesi hükümet konağı, bir tanesi adliye binamız ve fakülte konusu. Değerli hemşerilerim bunu defalarca açıkladım hatta geçen yıl adliye binamız ihale edildi. İhaleyi alan bir firma dışında kalan bir firma tarafından itiraz edildi. Mahkeme kanalıyla üçüncü ayda bizim yapılan ihale iptal edildi. Hükümet konağı ona keza bütün prosedürleri tamamlandı.

FAKÜLTE ALANI PEŞKEŞ ÇEKİLDİ

Geçen İl Başkanımız, vekillerimizle beraber Sayın Bakanımızı ziyaret ettik o da talimatı verdi. Son aldığımız bilgilere göre vekillerimizden TOKİ’ye gönderilmiş ihaleye çıkarılması için gerekli talimat verilmiş aynı şekilde adliye binamızı da takip ediyoruz. Fakülteye gelince, Fakülteyi kurduran milletvekillerimiz, il başkanımız, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu neticede en son bakanlar kurulu o dönemdeki imzayı atan da Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Şimdi hal böyleyken Belediye Başkanı utanmadan sıkılmadan benim fakülteyi engellediğimi söylüyor. Değerli hemşerilerim fakültenin bugüne kadar kalmasının bir tek nedeni vardı o da hepinizin bildiği gibi Özkaymak Hotel’e isim de veriyorum o alanın peşkeş çekilmesiydi. Ama biz gittik başkanımızla milletvekillerimizle bakanımızla dimdik bunun karşısında durduk. İnşallah önümüzdeki günlerde de fakülteyle ilgili ciddi bir mesafe almış olacağız.

TOKİ KONUTLARININ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Tabi bunları niye anlatıyorum bazen sizlerin de kafalarını karıştırıyorlar. “Gerçekten bunlar engelleniyor mu?” diye, bakın bir tane konu da TOKİ meselesiydi her yerde ev ev gezdi Belediye Başkanı, “ilçe başkanının ailesinde çok daire var o yüzden TOKİ’yi engelliyor” diye. Vekillerimizin, il başkanımızın mücadelesiyle 200 adet TOKİ yapılması için programa aldırdık hatta inşallah yerinde bir sorun çıkmazsa daha bu 200 -100 devam edecek TOKİ Başkanı da bunun sözünü verdi.

GENÇLİK MERKEZİ PROJEMİZ YAPILACAK

Biz hiçbir zaman hizmeti engelleyen tarafta olmadık. Ak Parti böyle bir kadro böyle bir hizmet anlayışı ile siyaset yapan bir zihniyet. Devamlı hizmeti ileriye taşıyan bir liderin kadrosunda siyaset yapıyoruz. Dolayısıyla hizmeti engellemek gibi bir zihniyetimiz hiçbir zaman olamaz. Geçenlerde, Spor Bakanımız Antalya’ya geldi o gün sizlerde basından takip etmişsinizdir. Yine il başkanımızla, milletvekillerimizle toplantılar yaptı ve Antalya’ya 5 – 6 yüz milyon liralık bir yatırım sözü verdi. Bu sözün içerisine yıllardır özlemini çektiğimiz özellikle genç kardeşlerimizi ilgilendiren ve onların büyük eksiklik olarak gördüğü Gençlik Merkezi projemizi de bu programa aldırdık. Şimdi Gençlik Spor İl Müdürümüzde Kaymakamımızla beraber görüşüyoruz. Ben her gittiğim mevlitte olsun tevhitte olsun programlarda olsun genç kardeşlerimiz gelip başkanım biz güreş yapıyoruz bize bir salon bulamaz mıyız? Biz tekvando yapıyoruz bir salon bulamaz mıyız? Bize serzenişte buluyorlardı. Bu projeyi biraz daha geliştirip 4 tane bu ihtiyaçlar için bir salon koydurmak için uğraşıyoruz inşallah bunu çözdüğümüz zaman genç kardeşlerimiz yıllarca özlemini çektiği bu hasrete kavuşmuş olacak. Tabi biz bunlarla uğraşırken hizmeti engelledi diye bizi sağda solda topa tutanlar Göynük’de biliyorsunuz bir spor salonu var elektrik faturası çok gelecek diye gençlerin hizmetine kapatıldı. Bu da hakikaten çok garip bir durum. Bunları da buradan sizlerin duymanızı istiyorum.

Değerli hemşerilerim gördüğünüz gibi hizmeti ancak biz yaparız. Hizmeti ancak Ak Parti yapar. Hizmeti ancak Recep Tayyip Erdoğan yapar. Şimdi gerçekten çok güzel bir temel attık bugün büyük bir ihtiyaçtı Göynük’de bunu giderdik şimdi siz değerli hemşerilerimde aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza rozet takmak için böyle bir program düzenlemek istedik ve İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş, milletvekilimiz Sayın Mustafa Köse, milletvekilimiz Sayın Kemal Çelik de bizleri yalnız bırakmadı. Aramıza katıldı. Ben tekrar şahsım ve sizler adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

SIRTIMIZ YERE GELMEZ

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise “Ben özellikle şunu ifade etmek istiyorum teşkilatlara Kemer İlçe Başkanımız gerçekten yaklaşık 5 yıldır İsmail Selami Minta Başkanla beraber çalışıyoruz, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla ana kademe yönetimiyle gerçekten sahada çok güzel çalışmalar ortaya koyuyor” diyerek sözlerine başladı. Samimi olarak çalışan sahada ev ev kapı kapı dolaşan kadın kollarına ve gençlik kollarına da teşekkür eden Başkan Taş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Şunu ifade etmek istiyorum ki biz Antalya’da 2002 yılında %21 den son girdiğimiz seçimlerde %47 lere geldik. Antalya’da bırakın Antalya’yı Türkiye’de böyle oyunu yükselten bir parti yok, il yok daha doğrusu, Antalya’mız bakın %21 den 2018 de %42,8 e çıkarmışız Sayın Cumhurbaşkanımızın oyunu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti olarak oyumuz %46,7 ye gelmiş. Bizler de gençlerimizle beraberiz. Gençlerimizin bu heyecanı, dinamizmi olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Ben özetle şunu söylemek istiyorum, biz Antalya’da %21 den %47 lere geldik, nasıl oldu bu çalışmayla gayretle azimle birlik beraberlikle biz Antalya ekibi olarak dedim ya Türkiye’de %21 den %47 ye gelen bir il yoktur.

KEMER’E 200 TANE TOKİ KONUTU YAPILACAK

Bunun sebebi ne biliyor musunuz? Bunun sebebi bizim birlik ve beraberliğimiz biz Antalya ekibi olarak tek bilek tek yumruk ve tek yürek oluruz. Antalya’mızın Kemer’imizin bir problemi olduğu zaman milletvekillerimizle birlikte Sayın Dışişleri Bakanımızla, Turizm Bakanımızla bir araya geliriz ve Antalya’mızın sorunlarını bakanlıklara gider ve çözeriz. Antalya’nın en büyük özelliği birlik ve beraberliğidir. İşte biz sizlerle bugün Ak Parti rozetini takacak arkadaşlarımızla yol arkadaşlarımızla gücümüze güç katarak hızımıza hız katarak inşallah 2023 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçtirmek için hep birlikte güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bakın Ak Partinin %21den %47 lere gelmesinde en büyük sebebi işte arkamda yazıyor güven ve istikrar, bugün Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu biraz önce ilçe başkanımızın da söylediği 200 tane Kemer’e yapıyoruz ilçe başkanımız çok mücadele etti, gayret etti, milletvekillerimize bizlere iletti. Hep beraber gittik, Toki başkanımızdan 200 tane Kemerimize konut aldık. Bakın bugün Toki konutlarına 4 milyondan fazla insan başvuru yapıyorsa milletimiz sağcısıyla solcusuyla liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar güveniyor demektir işte istikrar bu. Biz bugüne kadar Antalya’mızda söz verdiğimiz tüm icraatları yerine getirdik, bundan sonra da söz verdiğimiz tüm vaatlerimizi yerine getireceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın ben Kemer’e her geldiğimde söylüyorum bunu da söylemeye devam edeceğim. Önce 2023 Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtireceğiz bakın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız artık burada bulunan tüm arkadaşlarımız tüm kardeşlerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları.

Cumhurbaşkanımızın da şöyle bir özelliği var verdiği tüm sözleri tutmuş ve girdiği hiçbir seçimi kaybetmemiş işte biz böyle bir liderin yanında yol arkadaşlığı yapacağız ve önce 2023 sonra yarım kalan bir hesabımız var 2023 aldıktan sonra biz Kemerimizi ve Antalya’mızı şark kurnazlarına teslim etmeyeceğiz. Antalya’da Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandıran Büyükşehir Belediye Başkanına bir çivi çakmayan Muhittin Böcek’e sivrisinek sorununu çözemeyen Muhittin Böcek’e inşallah 2024 te bu Antalya’yı teslim etmeyeceğiz. Bunu nasıl yapacağız bunu daha önce başardık inşallah 2023 ten sonra kazandıktan sonra 2024 te de hem büyükşehri hem de Kemer’de bal yapmaz arı gibi bir arkadaşımız var, bal yapmaz arı, hiçbir icraatı yok sadece billboardlarda kalem dağıttık, defter, silgi dağıttık diye gezip duran bir arkadaşımız, biz 2024 te Kemer’i kazanacağız ve Ak Belediyeciliği getireceğiz. Kemerlilerin desteğiyle Antalyalıların desteğiyle bizi inşallah 2023 önce sonra da 2024 te hedefimize durmadan, yorulmadan, güvenle ve istikrarla devam edeceğiz.

Komuşmamın sonunda bugün aramıza katılan tüm kardeşlerimize dava arkadaşlarımıza ailemize hoş geldiniz diyorum. Biz aileyiz birlikte yol yürüyeceğiz sizlerin ilçe başkanımız, milletvekillerimiz hep birlikte emrinizdeyiz. Bundan sonraki süreçte de kardeşlik hukuku içerisinde birlik ve beraberlik birlik ve beraberlikle güven ve istikrarla yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Biz gelmedik kavga için bizim işimiz sevgi için dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldik diyorum hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

AdminAdmin