SPOR
Giriş Tarihi : 20-10-2023 00:42

Ak Parti’den 100. Yıl turnuvası

Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen futbol turnuvası başladı. Turnuvanın başlama vuruşunu Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz yaptı.

Ak Parti’den 100. Yıl turnuvası

Şüheda PARTAL

Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığı tarafından futbol turnuvası başladı. Turnuvanın açılışına Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın yanı sıra İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 8 takımın katıldığı ve 27 Ekim’de final karşılaşmalarının gerçekleştirileceği turnuvanın başlangıç vuruşunu ise Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz yaptı.

Kaymakam Solmaz, “İlçemizde Cumhuriyet’imizin 100’ncü yılında vatandaşlarımızın bir arada olması adına çeşitli sosyal aktiviteler düzenleniyor. Bugün de burada Ak Parti’nin düzenlemiş olduğu organizasyonun açılışını gerçekleştirdik. Kazasız belasız güzel bir etkinlik olmasını temenni ediyor, takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Başkanı Minta da, “Cumhuriyet’imizin 100’ncü yılını Kemer’de hep birlikte kutlayacağız. Bu kapsamda da ilçe teşkilatı olarak bir futbol turnuvası düzenlemeyi kararlaştırdık. Bugün de sayın kaymakamımız açılış vuruşuyla turnuvamız başlamış oldu. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin